Takie male aparaciki to raczej da sie "przemycic" do srodka. Niestety jakikoklwiek SLR to juz "professional equipment" i cie raczej wywala. Czyli Nikon z zoomem to nie ma szans Po drugie nie wiem czy chcialbym miec z soba kilka tysiecy euro sprzetu na koncercie.
Jedno wyjscie to jest "press pass". Jak znasz kogos w branzy gazet, czasopism, itd, to moglby Ci zorganizowac taki "pass". To Cie upowaznia do chodzenia miedzy scena a "golden circle" (tam gdzie ochrona normalnie stoi) przez pierwsze ilestam minut koncertu i pstrykac ile sie da. Potem musisz spadac.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
czeczu pisze:a gdzie jeszcze idzie kupić, bo on-line nie działa oczywiście?
Tego się właśnie obawiałem i dlatego wolałem raniutko pojechać w kolejkę , zresztą ja stałem w kolejce, a Żona próbowała wejść na stronę, w jednym momencie jej się udało ale ja już byłem blisko więc odpuściła.
ja,ja... Enttauschte Fans...odechciało mi się klikac w internecie w poszukiwaniu ostatniego biletu. Znajomy klikał między 13.25 a 13.30 i mówi, że nie było.
Prezent chciałam mężowi zrobić.szkoda.Jakby kto miał wolny bilet - chętnie odkupię.
Koncert w Luksemburgu to powrót do przeszłości. W 1982 r. zespół zagrał koncert w mieście Oberkorn, które położone jest w południowo-zachodniej części księstwa Luksemburg. Miasto liczy niespełna 5 tys. mieszkańców, a jego nazwa stanowi tytuł jednego z utworów Depeche Mode.
Podroz sentymentalna, azaliz? Ciekawe czy z tej okazji beda sie bratac z publicznoscia? W kazdym razie, jakby sie udalo Wam wyniesc z koncertu jakies imponderabilia (zdjecia, autografy, kamyki po ktorych stapal... wiadomo kto, odciski palcow Waszych idoli, etc...) – dajcie znac na forum. Moze zrobimy kacik fana?
Na taka okazje chyba najlepszym rozwiazaniem jest tutejszy Youth Hostel....naprawde tanio, czysto i w centrum... Nie chce mi sie teraz szukac na forum - ale wiele razy byl podawany ten adres/namiary - wystarczy w wyszukiwarke wrzucic, albo ewentualnie w Googla... Tylko nie wiem, czy beda miejsca?.... Acha, youth hostel jest tez chyba w Esch sur Alzette - byloby blizej do/z koncertu...