kawalerka do wynajecia (Gare)
kawalerka do wynajecia (Gare)
Do wynajecia kawalerka 35 m kw. od 1kwietnia
Gare-centrum.
Umeblowana: skorzana sofa z pufa, lozko,kuchnia i lazienka umeblowane.
Czynsz razem z oplatami (loyer + charge) 750 euro.
tel: 621-760-452
mail: liebe21@gazeta.pl
Dolaczam zdjecia
Gare-centrum.
Umeblowana: skorzana sofa z pufa, lozko,kuchnia i lazienka umeblowane.
Czynsz razem z oplatami (loyer + charge) 750 euro.
tel: 621-760-452
mail: liebe21@gazeta.pl
Dolaczam zdjecia
Witam,
Mam na imi[fade] Piotr i dzwonoi
pdziurdzia@namsa.nato.int
Pzdr,
Piotr Dziurdzia
Mam na imi[fade] Piotr i dzwonoi
- em do Ciebie dzisiaj w sprawie wynaj
pdziurdzia@namsa.nato.int
Pzdr,
Piotr Dziurdzia
Piotr
Normalne zagrywki, ładna kawalerka, atrakcyjna cena... a na końcu zrobią cyrkowy popis wpuszczą 4 zainteresowanych i pozwolą im licytować się o siebie....asiunia pisze:A to ciekawe bo wydawalo mi sie, ze akurat ceny nieruchiomosci troche spadly.ola_lux pisze:agent poinformowal mnie ze ceny wszystkiego wzrosly wiec musi podnies cene o 100 euro.
Ryzykowne posuniecie tego agenta, wlasnie teraz podnosic czynsz, moim skromnym zdaniem.
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Moim zdaniem cena tez jest w porzadku, my wynajmowalismy to mieszkanie 3 lata temu, ale teraz patrzac na ceny kawalerek ta cena w porownaniu do innych mieszkan- a trzeba dodac ze wielkosc ceny zalezy rowniez od tego jaki komfort i wyglad ma mieszkanie - nalezy do interesujacych.
Jeszcze raz jednak przyznam racje ze troszke to dziwne, ze w okresie ogolnego kryzysu finansowego, gdzie wszyscy zeby pozyskac klienta obnizaja ceny ,agencja sobie podnosi.
Jeszcze raz jednak przyznam racje ze troszke to dziwne, ze w okresie ogolnego kryzysu finansowego, gdzie wszyscy zeby pozyskac klienta obnizaja ceny ,agencja sobie podnosi.