Juz w najblizszy piatek, od godziny 19h0: The Clash w Ancien Cinema!
czyli nie tylko ich najlepsza muzyka ale przede wszystkim duzo koncertow, teledyskow i filmow, min:
WEST WAY TO THE WORLD
RUDE BOY THE MOVIE (1980)
THE CLASH - THE ESENTIAL CLASH
THE LAST TESTAMENT
LETS ROCK AGAIN
THE FUTURE IS UNWRITTEN
Drink wieczoru: Combat Rock! Kto odgadnie jego sklad, pije gratis caly wieczor.
Zapraszamy w piatek, 27 lutego, od 19h00 do ostatniego goscia!
AC
A juz niedlugo 13 marca gramy U2.
Tribute to The Clash - Piatek 27.02
Pisze dopiero dzis bo dlugo trzezwialem :P
Mowia ze muzyka PUNK obudzi umarlego ! Tym razem THE CLASH oraz JOE STRUMMER a wlasciwie ich buntownicza muzyka mieli znaczacy wplyw na pojawienie sie nowego polskiego obywatela na ziemi lusemburskiej !! Z czego jestem niezmiernie dumny bo data ta ( 27.02.2009 ) przechodzi do historii nie tylko jako dzien kiedy powrocilem na chwile do mlodzienstwa ale rowniez jako dzien narodzin syna moich znajomych.
Dzieki Hurakami za unikalna mozliwosc posluchania mojej muzyki w takich warunkach oraz za moznosc poogladania filmow i teledyskow na duzym ekranie !! Bylo w deche !!
Dziekuje Czeczu i Yoolika za, jak zwykle, przyjecie mnie jak czlonka rodziny.

Najstarszy PUNK w Luksemburgu - ma 75 lat <mrgreen>

PS
Bardzo bym prosil o jeden plakat A3 w czerwieni o ile to mozliwe
Mowia ze muzyka PUNK obudzi umarlego ! Tym razem THE CLASH oraz JOE STRUMMER a wlasciwie ich buntownicza muzyka mieli znaczacy wplyw na pojawienie sie nowego polskiego obywatela na ziemi lusemburskiej !! Z czego jestem niezmiernie dumny bo data ta ( 27.02.2009 ) przechodzi do historii nie tylko jako dzien kiedy powrocilem na chwile do mlodzienstwa ale rowniez jako dzien narodzin syna moich znajomych.
Dzieki Hurakami za unikalna mozliwosc posluchania mojej muzyki w takich warunkach oraz za moznosc poogladania filmow i teledyskow na duzym ekranie !! Bylo w deche !!
Dziekuje Czeczu i Yoolika za, jak zwykle, przyjecie mnie jak czlonka rodziny.

Najstarszy PUNK w Luksemburgu - ma 75 lat <mrgreen>

PS
Bardzo bym prosil o jeden plakat A3 w czerwieni o ile to mozliwe
Ura Bura Szef Podwóra
Może zabrzmi to trochę wyniośle/sarkastycznie ale nie mam nic złego na myśliBorys pisze:
Super że ten rok przynosi tak wielu osobom pozytywne nastawienie... rowery, ogród, wiewiórki, clash, new in luxembourg itd...
Jednak Luksusburg to nie tylko dziadkowo i 100% wilgotność...
Oby tak dalej - łamiemy stereotypy że za granicą "Polak Polakowi wilkiem"
no offence Wilqu i Borysie
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."