Znizka dyplomatyczna.
Znizka dyplomatyczna.
Dzień dobry,
Drodzy rodacy, jak pewnie wielu z Was, mam możliwość skorzystania z w/w zniżki.
Ale nie mogę nigdzie znaleźć spisu tegorocznych <2009> rabatów i marek.
Podobno, tak słyszałem, ze uległy zmianie w dobie kryzysu.
Czy możecie polecić jakaś stronę lub podzielić się informacja w tym temacie?
Interesuje mnie mały, tani samochodzik.
Z góry dziękuję,
Pozdrawiam.
'Pan ze Złota'
Drodzy rodacy, jak pewnie wielu z Was, mam możliwość skorzystania z w/w zniżki.
Ale nie mogę nigdzie znaleźć spisu tegorocznych <2009> rabatów i marek.
Podobno, tak słyszałem, ze uległy zmianie w dobie kryzysu.
Czy możecie polecić jakaś stronę lub podzielić się informacja w tym temacie?
Interesuje mnie mały, tani samochodzik.
Z góry dziękuję,
Pozdrawiam.
'Pan ze Złota'
Dziękuję Misio!
Choć "czarno kreślisz" ich stosunek do kupującego. Mam nadzieje ze mnie nie pogonią, he,he.
<mrgreen>
Jednak myślałem o jakiś cyfrach.
Fiat zrobił fajnie bo jest strona.
http://www.diplomaticsales.be/index.php
Peugeot na 308 daje 14%... ale o reszcie nic nie wiem...
Uszanowania.
Choć "czarno kreślisz" ich stosunek do kupującego. Mam nadzieje ze mnie nie pogonią, he,he.
<mrgreen>
Jednak myślałem o jakiś cyfrach.
Fiat zrobił fajnie bo jest strona.
http://www.diplomaticsales.be/index.php
Peugeot na 308 daje 14%... ale o reszcie nic nie wiem...
Uszanowania.
misio pisze:Idziesz do dilera i mowisz Komisja lub Diplomatic Sales i kupujesz. Pamietaj ze znizki nie zaleza od dilera ale od koncernu, bo przy tej sprzedazy diler tylko posredniczy (nic na tobie nie zarabia) ludzac sie tym ze jak bedzie mily to wrocisz do niego na serwis i moze dasz mu zarobic.
Nie, czemu maja cie pogonic. To ze nie zarobia na aucie nie oznacza ze nie zarobia wcale. Jak pisalem... serwis. Tutaj sie zarabia najwiecej. Tak wiec jesli beda mili to wiedza ze do nich wrocisz wlasnie na serwis.
Fiat, BMW, Volvo, Jaguar (chyba) ci maja specjalny dzial Diplomatic Sales. To wiem. Pewnie inne marki tez maja - ale nie wiem, moze ktos dopisze. Zwykle przy diplomatic sales cennik jest troszke inny, tzn dostajesz wiecej w wyposazeniu. Jesli nie ma tego serwisu to placisz cene bez Vatu i tyle. A jesli chodzi o znizki to nawieksza jaka widzialem to 15% na cena + 15 VAT. No ale wszystkich marek nie znam.
BMW i Volvo tez maja swoje strony o tym. Wpisz w googel i wyskoczy to co powinno. BMW chyba nawet ma linka na stronie.
Fiat, BMW, Volvo, Jaguar (chyba) ci maja specjalny dzial Diplomatic Sales. To wiem. Pewnie inne marki tez maja - ale nie wiem, moze ktos dopisze. Zwykle przy diplomatic sales cennik jest troszke inny, tzn dostajesz wiecej w wyposazeniu. Jesli nie ma tego serwisu to placisz cene bez Vatu i tyle. A jesli chodzi o znizki to nawieksza jaka widzialem to 15% na cena + 15 VAT. No ale wszystkich marek nie znam.
BMW i Volvo tez maja swoje strony o tym. Wpisz w googel i wyskoczy to co powinno. BMW chyba nawet ma linka na stronie.
Dziekuje za pomoc.
Dziękuję za informacje.
Będę szukał dalej.
Milego dnia.
Pand'Or
Będę szukał dalej.
Milego dnia.
Pand'Or
- aleksandra12b
No prosze, brawo!...Zupelnie sie z Toba zgadzam, ja tez kupilam 3 lata temu renault, "special edition", co oznaczalo po prostu auto wyprodukowane przed koncem roku poprzedniego...a kupowalam w czerwcu...nie wiem, jaka byla znizka, bo cena byla wyjsciowo ustalona na nizszym poziomie i cos tam bylo dodane z wyposazenia...delfina pisze:skorzystalam z 25% w renault
Dla mnie tez najwazniejsze, zeby auto bylo nowe, na gwarancji i nie psulo sie...no, kolor tez wazny...nie powiem ...ale reszta?.....phiii!
Korekta 2010.
Nawiązując do marki BMW, dowiadywałem się osobiście u "Koonza" w Lux. Zniżka na samochody poza auto-festiwalem 20% na samochód, 10% na opcje. W czasie trwania festiwalu nawet więcej.aleksandra12b pisze:Potwierdzam ze w BMW 15%, ale nie na dodatkowe wyposazenie.. trzeba zwrocic na to uwage. W Audi, daja chyba 10% ale wliczajac wszystkie opcje...
W Toyocie 10%
Moim zdaniem to plasuje firmę w czołówce pod względem upustów.
Pozdrawiam.