paczka do Warszawy

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
ogrodniczka

paczka do Warszawy

Post autor: ogrodniczka »

Mam pytanie i jednocześnie prośbę...
Czy wybiera sie ktoś z Państwa w najbliższych dniach do Warszawy?Chciałabym przekazac paczkę jednej osobie ze stolicy.Paczka waży 5 kg wiec wysyłka pocztą to rujnacja...Oczywiście kwota za dowiezienie do ustalenia.
Pozdrawiam i z góry dziękuję osobie, która by się tego podjęła.
Kontakt na priva.
J.
kinia2008

Post autor: kinia2008 »

Cześć,słuchaj ja niestety nie jade do Polski ale może to ci pomoże.Firma RUSCHIN zajmuje się między innymi przewozami paczek do Polski.Taka paczka do 5 kg kosztuje 10 euro,więc nie jest to tak dużo.A za każdy następny kilogram płacisz ok.85 centów.
Z tego co wiem to oni biore te paczki z TRIERU koło Ratio są rano ok.8-smej.A przed każdymi świętami są też raz w Luxembourgu przed polskim kościołem.Przynajmniej tak było jak ja w zeszłym roku wysyłałam.Paczki dochodzą bardzo szybko.Podam ci numer telefonu,więc możesz tam zadzwonić i dowiedzieć się co i jak i kiedy teraz przed świętami będą w Luxembourgu,bo czasu już niewiele.

0049 650895024 lub 0049 62378600

Nawet jeśli ktoś odbierze i zacznie mówić po niemiecku to możesz śmiało mówić po polsku bo to polacy.No czyba że znasz niemiecki ;)
Powodzenia!!!
Awatar użytkownika
dasty

Post autor: dasty »

dzieki kinia
- ta wiadomosc przyda sie wielu osobom - warto by te numery telefonow (i firme RUSCHIN) wpisac do INFORMATORA
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza." Albert Einstein
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Ogrodniczka, daj znać, czy to działa i czy rzeczywiście bywają w Luksemburgu.
Danka
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

Dzięki!
ODPOWIEDZ