Polski ginekolog???-Czy ktoś.........

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
kinia2008

Polski ginekolog???-Czy ktoś.........

Post autor: kinia2008 »

Hej mam pytanko.Ktoś kiedyś pisał że jest w WILTZ ginekolog,polka p. Kinga Nahberger. Czy ktoś z was może był u niej i może coś napisać w tym temacie??
Jakie wrażenie? No i czy wogóle przyjmuje jeszcze? Może ktoś ma telefon i adres do niej???
Bardzo dziękuje za pomoc.Pozdrawiam wszystkich!!!!!!!! :) :) :)
Borys

Post autor: Borys »

Hej , my kiedys korzystalismy z uslug Pani Kingi i mamy bardzo pozytywne wrazenia.

Namiary na nia jakie posiadamy to :

Clinique St Jospeh

10 rue de G D Charlotte
L-9515 WILTZ

Tel 95 95-1 lub 26 95 37 11

Powodzenia.
kinia2008

Dziękuje ci Borys bardzo za info. Mógłbyś mi jeszcze napisać jak dawno u niej byliście? I Czy słyszałeś coś że gabinet został przeniesionyz Wiltz?? Tak słyszałam ale niestety nikt z moich znajomych więcej nie wie.Z góry dzięki.Pozdrawiam. :)
MaWi

Post autor: MaWi »

Prosze bardzo, oto co ma do powiedzenia na ten temat luksemburska ksiazka telefoniczna :)

http://editustel.luxweb.com/luxweb/AT/f ... bruck.html
magdap

Post autor: magdap »

witam,
ja byłam jakiś miesiąc temu u pani doktor. gabinet faktycznie jest w ettelbruck. bardzo miła kobitka.
magdap
kinia2008

MaWi Śliczne dzięki za pomoc.Pozdrawiam serdecznie i życze miłego dzionka!!! :) :) :)
kinia2008

magdap a czy jak dzwoniłaś na rejestracje to odbiera p.doktor czy asystentka???
A jak asystentka to czy dogadam się z nią po polsku albo angielsku?
I jeszcze jedno masz może jekiś bezpośredni numer do tej lekarki np.na komórke?
Z góry dziękuje.Pozdrawiam.
Borys

Post autor: Borys »

Numer na komorke dostaniesz dopiero po pierwszej wizycie.

Jak my sie z nia kontaktowalismy ( lipiec 2007 ) to trzeba bylo przez asystentke.
Ale wychodze z zalozenia ze powinnas zadzwonic i sprobowac sie dogadac z ta asystentka, proszac do telefonu Pania Kinge.

Napewno Ci sie uda.
oksy

Post autor: oksy »

Dr Nahberger kilka dni w miesiącu przyjmuje również na Kirchbergu, w klinice.
Trzeba tylko powiedzieć asystentce, że chodzi o umówienie wizyty tam.

Jestem pacjentką, wrażenia mam bardzo dobre. Jestem zdecydowanie bardziej zadowolona, niż z poprzedniego, luksemburskiego lekarza.
oksy
kinia2008

Naprawde dziękuje wszystkim za podpowedzi. Mógłby mi ktoś jeszcze napisać w jakich godzinach mozna tam dzwonić???
oksy

Post autor: oksy »

Teraz?
Normalne godziny służbowe, koło pierwszej pewnie przerwa na lunch.
oksy
magdap

Post autor: magdap »

kinia2008 pisze:magdap a czy jak dzwoniłaś na rejestracje to odbiera p.doktor czy asystentka???

telefon odbiera asystentka, po polsku nie da rady sie dogadać, próbowałam po angielsku ale z tym tez było bardzo ciężko. szczęście miałam bo w trakce naszej próby dogadania się nadeszła pani doktor i przejęła słuchawke. próbować mozesz ponieważ pani doktor bardzo częst przebywa przy asystentce, a nie tylko w swoim gabinecie.
nr tel na komórke niestety nie mam.
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez magdap, łącznie zmieniany 1 raz.
magdap
Janek Gołąb

polski ginekolog

Post autor: Janek Gołąb »

magdap pisze:
kinia2008 pisze:magdap a czy jak dzwoniłaś na rejestracje to odbiera p.doktor czy asystentka???

telefon odbiera asystentka, po polsku nie da rady sie dogadać, próbowałam po angielsku ale z tym tez było bardzo ciężko. szczęście miałam bo w trakce naszej próby dogadania się nadeszła pani doktor i przejęła słuchawke. próbować mozesz ponieważ pani doktor bardzo częst przebywa przy asystentce, a nie tylko w swoim gabinecie.
nr tel na komórke niestety nie mam.
Poprzednio w Wiltz, aktualnie w Etellbruck (centrum miasta, b.blisko dworca kolejowego) p.Doktór Kinga Nahberger prowadzi praktykę ginekologiczno-położniczą. Telefon nr: 26 95 37 11 - umawia asystentka. Dwa razy w miesiącu p.Doktór ordynuje również w Klinice Bohlera na Kirchbergu - umawia asystenka.
Dotychczasowe kontakty mojej żony z p.Doktór (także odbiór porodu), potwierdzają Jej wysokie kompetencje lekarskie dające odczucie dobrej opieki medycznej i poczucie bezpieczeństwa dla pacjenta.
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez Janek Gołąb, łącznie zmieniany 2 razy.
kinia2008

Jeszcze raz ślicznie wszystkim dziękuje.Umówiłam się już na wizyte przez asystentke.Wasze opinie są dla mnie bardzo ważne.Dzięki. :)
MaWi

Post autor: MaWi »

A ja pozwole sobie na maly administratorski offtopic. Super, ze nasi czytelnicy dostaja niemal na wszystkie zadane pytania po kilka odpowiedzi. Super, ze pytajacy wyrazaja (czasem) swoja wdziecznosc. Ale dlaczego umarla tradycja przydzielania punktow [POMOGL]? I to bynajmniej nie w swojej intencji te reklamacje zglaszam – czestokroc duzo cenniejsze sa odpowiedzi innych uzytkownikow. W powyzszym watku wytypowalbym takich co najmniej dwoch (nie liczac mnie, oczywiscie), tymczasem w zakresie punktow [POMOGL] widac wyrazny deficyt... Czyzby i tu dotarl ogolnoswiatowy kryzys i wszyscy oszczedzaja te punkty na ciezsze czasy? ;)
ODPOWIEDZ