ja moge poleciść też dr Bretza:
Bretz Robert (Dr)
51 r. Marie-Adélaide
L - 2128 Luxembourg
Tél: 26 02 82-1
Fax: 26 02 82 24
trafilismy do niego z mlodym akurat jak Welter byl na urlopie, sympatyczny, po fr, ang, niem się dogadac można, zabawki w gabinecie są, a na dodatek łóżko do badania jest w kształcie auta - młody od razu wskoczył i ni chciał złazić
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
No prosze...coraz czesciej sie dowiaduje, ze mam ciekawe rzeczy kolo domu....a my jezdzimy do Weltera....na szczescie moje dziecko wyroslo juz z chorowania - srednio przypada nam cos okolo 0,75 wizyty na rok...
Hmmm...jakos sobie tego dr Bretza z gabinetem przez slynnego architekta zaprojektowanym na Marii Adelaide nie moge umiejscowic....w ktorym to jest miejscu?...
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Przez chwile sie zastanawialam - gdzie jest szkola na Marie Adelaide... <lol> Ale z mapki widze, ze chodzi o Athene... No popatrz, 3 rok tam mieszkam i pojecia nie mialam, ze po sasiedzku jest niezly pediatra... <oops>