Zaproszenie do współtworzenia wystawy podczas Festiwalu

Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

oj pomarzyć nie można? ;) <bujawoblokach>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Borys

Post autor: Borys »

kajapapaja pisze:oj pomarzyć nie można? ;) <bujawoblokach>
Sen o Kubicy ?? Oj Kaja, Kaja. Poskarzymy milosnikowi Piasta :P
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

oj chłopy, co wam po głowach włochatych łazi????

ja tu o samochodach, wyścigówkach, a wy.. tylko jedno :p
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Borys

Post autor: Borys »

Ja tam sie na lyso opitolilem ostatnio :P
Awatar użytkownika
amil

Post autor: amil »

digilante pisze:Danka, a ja mam wszystko na komputerze. Czy nie ma opcji wyslac gdzies (Tobie?) te zdjecia przez email jako proba? Ty bys wtedy odpowiedziala ze to i to sie nienadaje i pokazecie tylko zdjecie 7 i 9. Wtedy moglbym akurat te wydrukowac, a nie cala serie pietnastu, co by mi zaoszczedzilo czasu i oczywiscie funduszu.

Można wysłać zdjęcia mailem na adres ambasady i osobno opis, wówczas wybierzemy zdjęcia i wydrukujemy je sami.
Pozdrawiam
Konsul(ka)
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Jeszcze raz chciałam zachęcić do przysyłania zdjęć. Jak Pani Konsul obiecała Ambasada może zdjęcia wydrukować, więc problem mniejszy dla wysyłającego. Przypominam tylko o opisie do każdego zdjęcia i także krótkiej prezentacji swojej sylwetki. Dobrze byłoby to przetłumaczyć od razu na francuski, jeżeli ktoś potrafi.

Ponieważ sierpień to czas urlopów, można sobie odpoczywając lub pokazując zdjęcia rodzinie :D wybrać te najciekawsze i jeszcze na początku września przesłać na adres ambasady. Kto nie zdąży może jeszcze dołączyć się w trakcie wystawy.
Danka
ODPOWIEDZ