Praca w biurze rachunkowym

Ogłoszenia 'Dam pracę' i 'Szukam pracy' tu będą czuć się najlepiej!
asiunia

Praca w biurze rachunkowym

Post autor: asiunia »

Kolega szuka kogos do pracy (glownie administracja) w swoim biurze w Strassen.
Ktos zainteresowany?
Piotr7906

Post autor: Piotr7906 »

A jakie wymagania?
asiunia

Nie wiem, ale moge podac kontakt na priva, mozna zadzwonic i sie dowiedziec:)

P.S. Jesli komus nie odpowiedzialam na priva to prosze dac znac, bo wydaje mi sie, ze juz wszystkim odpowiedzialam, ale zapytan bylo duzo, wiec moglam przeoczyc...
No i zycze Wam wszystkim powodzenia na rozmowie:))
kayti

Post autor: kayti »

w sumie bylabym zainteresowana, ale chcialabym wiecej szczegolow. ewentualnie jakis kontakt gdzie moglabym wyslac moje cv
asiunia

Przepraszam, ze nie odpisalam na wiele kolejnych mejli z zapytaniem te prace, ale ogloszenie bylo juz nieaktualne (do czwartku), kiedy to osoba, ktora dostala w koncu kontrakt do reki i miala zaczynac prace w przyszly poniedzialek... w ostatniej chwili odmowila... Wiec ogloszenie nadal aktualne! :))

Poniewaz nie ma mnie w Luxie do wrzesnia i poczte sprawdzam bardzo rzadko, prosze wiec nie wysylac mi wiadomosci na priva (bo i tak nie odpowiem;) ).
Podaje wiec tutaj namiary. Nalezy sie kontaktowac bezposrednio z moim kumplem (Jürgen Fischer).

UHY FIBETRUST S.à r.l.
82, route d' Arlon
L-1150 Luxembourg

Tel.: +352 26 37 71 1
Fax.:+352 26 37 71 50

e-mail: mail@fibetrust.lu

http://www.fibetrust.lu/000000985813c310d/index.html

P.S. Ja nie wiem jakie sa wymagania (bo mnie to nie interesuje), ale moze inni, ktorzy byli u niego na interwju (a bylo Was wielu, wiem o tym;)) ) podzieliliby sie swoimi spostrzezeniami? Mysle, ze byloby to pomocne tym, ktorzy pracy szukaja i maja watpliwosci co do tego czy sie ewentualnie nadaja czy w ogole.

P.P.S. A moze nawet osoba, ktora miala juz w reku kontrakt podzielilaby sie swoim doswiadczeniem i napisalaby ze trzy slowa co takiego w tym kontrakcie w ostatniej chwili ja odstraszylo? (No, ale to tylko sugestja na marginesie, mnie to nie interesuje, ale pewne informacje moglyby sie przydac innym zainteresowanym).

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ