Ryanair z Wroclawia - o ktorej?

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

fram

Ryanair z Wroclawia - o ktorej?

Post autor: fram »

Witam, czy ktos ostatnio lecial z Wroclawia do Hahn? Interesuje mnie, czy da sie zdazyc na Flibco o 10:00
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

marne szanse - chyba że bez bagażu lecisz...
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
fram

bez. tylko podreczny. planowy przylot jest wlasnie o 10:00, ale ryanair zazwyczaj przylatywal tak z kilkanascie minut wczesniej. Nie wiem, czy dalej tak jest.
Pandzia

Post autor: Pandzia »

Zdążysz spokojnie i bezproblemowo:)

Ja zawsze łapię autobus o 10.00 (chociaż zawsze kupuję bilet na 11.00), ale rzeczywiście mam tylko bagaż podręczny. Samolot przylatuje do Hahnu ok. 9.30 lub chwilę po. Niestety nie ma czasu na kawę, tylko trzeba od razu maszerować na peron autobusowy:)

Jeszcze jedna rzecz dla uzupełnienia: tak to jest w piątek i poniedziałek. Samolot w niedzielę wylatuje później z Wrocławia i wówczas łapie się autobus o 11.00.
pandzia
fram

Dzieki Pandzia za super wiadomosc! Lot jest wlasnie w piatek.
nuka

Post autor: nuka »

bez bagażu zawsze zdążam i to bez pośpiechu. mysle, ze i z bagazem jest to na 99% pewne, samolot dolatuje zazywczaj ok. 9.40, do przystanku idzie sie 5 minut. a gdybys nie zdazyla - zawsze mozesz jechac pozniejszym na bilet na 10, trzeba tylko poprosic kierowce.
nuka
ODPOWIEDZ