mam jeszcze 3 wolne miejsca. zapraszam, nr tel trzy posty wyzej.
Moderator: LuxTeam
No wiesz, bama, ja byłem na paru meczach i czasami to aż uszy więdną, więc to impreza raczej dla dorosłychbamaza42 pisze:...ograniczenia wiekowe?!...do ogladania meczu?.... <shock>piotrasgp pisze:Są jakieś ograniczenia wiekowe?
No w koncu to bardzo brutalna gra... Szcegolnie jesli gra jest miedzy Polska a Niemcami...bamaza42 pisze:...ograniczenia wiekowe?!...do ogladania meczu?.... <shock>piotrasgp pisze:Są jakieś ograniczenia wiekowe?
Komentator - ten z telewizora - bedzie napewno po niemieckiemu, ale na sali z cala pewnoscia nie zabraknie polskich komentarzyBorys pisze:EDIT : Jadymy do Vianden, ... To co ze 50 km , najwazniejsze ze u Polakow , wieeeeelki ekran i komentator o ile sie orientuje bedzie po polskiemuA nawet jak nie to ja moge pokomentowac <rotfl>
W Vianden bylo ca 40 osob, z czego wiekszosc Polakow, wiec atmosfera raczej rodzinna. Cala sala (z wyjatkiem jednego Turka) kibicowala Polakom, niestety nie miala wielu okazji do wyrazania okrzykow entuzjazmu <cry> Moze z Austria bedzie lepiej.... Na pewno Borys (jesli przyjedzie) dostanie mikrofon do komentowania po polsku, bo chlopak ma talent!piastdp pisze: Jestem ciekaw jaka była frekwencja zarówno w Vianden jak i w Q42 ?
No fakt, blisko nie jest, ale zawsze można się jakoś zorganizować i pojechać większą ekipą jednym samochode. Sam na pewno wybieram się w czwartek, niestety nie z Lux-Ville, ale gdyby ktoś z okolic Grevenmacher albo po trasie Boudler-Larochette-Diekirch-Vianden chciałby skorzystać z "podwózki" - zapraszam. A zapalić można na zewnątrz w czasie przerwy.hurakami pisze:Odleglosc i zakaz palenia to dla wielu spore minusy
To fakt - wielkość ekranu robi wrażenie! A Leffe brune komponuje się z futbolem równie dobrze, co Żywiechurakami pisze:, ale najwiekszy ekran w Luksemburgu i zywiec czesciowo chociaz to zniwielowaly![]()