kuchnia polska w Luxie
Ola!
Za to ze pochodzisz z Opola, jestem z Toba!!
Masz swietny pomysl!
My coprawda sami sobie dbamy z zona o jadlospis ale zapewniam Cie ze po wyprobowaniu Twoich specjlow znajdziesz w nas (mnie i mojej zonie) klientow.
Sporadycznie ale uwazam ze bysmy korzystali z Twoich uslug.
Oglos prosze kiedy mozna skladac zamowienia i jaki jest wybor.
PS
Nie znam Pana Marcina a jak znam to nie wiem ze swiadczy takie wlasnie uslugi
Za to ze pochodzisz z Opola, jestem z Toba!!
Masz swietny pomysl!
My coprawda sami sobie dbamy z zona o jadlospis ale zapewniam Cie ze po wyprobowaniu Twoich specjlow znajdziesz w nas (mnie i mojej zonie) klientow.
Sporadycznie ale uwazam ze bysmy korzystali z Twoich uslug.
Oglos prosze kiedy mozna skladac zamowienia i jaki jest wybor.
PS
Nie znam Pana Marcina a jak znam to nie wiem ze swiadczy takie wlasnie uslugi
Ura Bura Szef Podwóra
Digi,
mozna u niego cos zawsze zamowic, a na pewno przed swietami. odezwij sie do niego jak najszybciej, bo on wczesniej zbiera zamowienia.
na ost. B.Narodzenia zamawialem mala dostawe, dla 2 os. i nie bylo sprawy,a podobno raz w tyg. w swoim barze oferuje pol. jedzenie-mozna tez na wynos.
pozder
s.
mozna u niego cos zawsze zamowic, a na pewno przed swietami. odezwij sie do niego jak najszybciej, bo on wczesniej zbiera zamowienia.
na ost. B.Narodzenia zamawialem mala dostawe, dla 2 os. i nie bylo sprawy,a podobno raz w tyg. w swoim barze oferuje pol. jedzenie-mozna tez na wynos.
pozder
s.
- Marguerite2003
Witam wszystkich
Przyszly tydzien bedzie tygodniem organizacyjnym, chcialabym swoje plany dopiac na ostatni guzik.21 kwietnia(poniedzialek) bede mogla zaczac przyjmowac od Panstwa zamowienia.
Chcialabym jeszcze dodac od siebie pare kwestii:
-stawiam na jakosc nie na ilosc
-okazalo sie ze jest bardzo duzo chetnych a wiec prosze nie zloscic sie kiedy akurat w danym terminie nie bede mogla dla kogos czegos przygotowac
-powstaje strona internetowa na ktorej przedstawie menu,cennik i zdjecia jak przygotowuje jedzonko
-w przyszlym tygodniu podam adres pod ktorym bedzie mozna odebrac zamowienie, adres strony internetowej i numer telefonu pod ktory bedziecie panstwo mogli skladac zamowienia
Do uslyszenia:)
Przyszly tydzien bedzie tygodniem organizacyjnym, chcialabym swoje plany dopiac na ostatni guzik.21 kwietnia(poniedzialek) bede mogla zaczac przyjmowac od Panstwa zamowienia.
Chcialabym jeszcze dodac od siebie pare kwestii:
-stawiam na jakosc nie na ilosc
-okazalo sie ze jest bardzo duzo chetnych a wiec prosze nie zloscic sie kiedy akurat w danym terminie nie bede mogla dla kogos czegos przygotowac
-powstaje strona internetowa na ktorej przedstawie menu,cennik i zdjecia jak przygotowuje jedzonko
-w przyszlym tygodniu podam adres pod ktorym bedzie mozna odebrac zamowienie, adres strony internetowej i numer telefonu pod ktory bedziecie panstwo mogli skladac zamowienia
Do uslyszenia:)
Witam
Na wstepie musze Panstwa powiadomic o problemie jakim jest brak internetu w domu-cos z komputerem(przyczyna jeszcze nie znana)
Takze mam nadzieje ze strone ze zdjeciami i opisem calej mojej pracy bede mogla przedstawic w przyszlym tygodniu.
Na maila prosze chwilowo nic nie wysylac poniewaz nie bede mogla ich na biezaco czytac Bardzo mi przykro z tego powodu, wszystko bylo przygotowane,strona narazie nie dziala bo serwer mamy u nas w domu.
Oto oferta i cennik:
-pierogi ruskie: 10szt.----3,00 euro (10szt.to minimum)
-bigos: 300ml(duzy kubek od kawy)---3,60 euro
-golabki: 2szt.----3,50 euro (2szt.to minimum)
-krokiety z grzybkami: 2szt.---3,20 euro (2szt.to minimum)
-placki ziemniaczane: 4szt.---2,00 euro (4szt.to minimum)
-kielbaska smazona badz z grila z cebulka: 1 szt.---1,50 euro
W przyszlosci chcialabym powiekszyc swoje menu
Nr telefonu 621-760-452
Adres pod ktorym bedzie mozna odebrac jedzonko podam przez telefon:)
Wszelkie dalsze informacje znajda Panstwo juz na mojej stronie internetowej;)
Pozdrawiam
Ola
Na wstepie musze Panstwa powiadomic o problemie jakim jest brak internetu w domu-cos z komputerem(przyczyna jeszcze nie znana)
Takze mam nadzieje ze strone ze zdjeciami i opisem calej mojej pracy bede mogla przedstawic w przyszlym tygodniu.
Na maila prosze chwilowo nic nie wysylac poniewaz nie bede mogla ich na biezaco czytac Bardzo mi przykro z tego powodu, wszystko bylo przygotowane,strona narazie nie dziala bo serwer mamy u nas w domu.
Oto oferta i cennik:
-pierogi ruskie: 10szt.----3,00 euro (10szt.to minimum)
-bigos: 300ml(duzy kubek od kawy)---3,60 euro
-golabki: 2szt.----3,50 euro (2szt.to minimum)
-krokiety z grzybkami: 2szt.---3,20 euro (2szt.to minimum)
-placki ziemniaczane: 4szt.---2,00 euro (4szt.to minimum)
-kielbaska smazona badz z grila z cebulka: 1 szt.---1,50 euro
W przyszlosci chcialabym powiekszyc swoje menu
Nr telefonu 621-760-452
Adres pod ktorym bedzie mozna odebrac jedzonko podam przez telefon:)
Wszelkie dalsze informacje znajda Panstwo juz na mojej stronie internetowej;)
Pozdrawiam
Ola
uwazam, ze to swietny pomysl.
w PL, kiedys u nas na osiedlu pewna Pani zaczela piec ciasta dla znajomych. Poniewaz robila to naprawde swietnie, wkrotce cale osiedle zaopatrywalo sie u niej w domowe ciasta !!! Po paru latach zatrudniala juz kilka osob do pomocy a przed swietami wylaczala telefon, bo miala tyle zamowien, ze nie potrafila ich obsluzyc. Wszystko robila w domu, a klienci sami przyjezdzali po ciasta. Zycze Tobie podobnego sukcesu !
w PL, kiedys u nas na osiedlu pewna Pani zaczela piec ciasta dla znajomych. Poniewaz robila to naprawde swietnie, wkrotce cale osiedle zaopatrywalo sie u niej w domowe ciasta !!! Po paru latach zatrudniala juz kilka osob do pomocy a przed swietami wylaczala telefon, bo miala tyle zamowien, ze nie potrafila ich obsluzyc. Wszystko robila w domu, a klienci sami przyjezdzali po ciasta. Zycze Tobie podobnego sukcesu !
W/w potrawy i różne inne to potrafie sama, ale wypieki to mi idą jak po grudzie. ponadto zjeść całej blachy ciasta to moja familia nie podoła.
jeślibyś przed weekendem oferował wypieki ( sernik preferowany) to ja chętnie będe się u ciebie zaopatrywać . wyroby cukiernicze w Lux coś mi nie podchodzą ( pomijając tarte z jabłkami).
jeślibyś przed weekendem oferował wypieki ( sernik preferowany) to ja chętnie będe się u ciebie zaopatrywać . wyroby cukiernicze w Lux coś mi nie podchodzą ( pomijając tarte z jabłkami).
JJ
Marcin dziekuje
Odnosnie ciast-kocham piec, w przyszlosci chcialabym rowniez zajac sie pieczeniem
A oto adres mojej strony(w koncu!!)jest do obrobienia jeszcze jedna mala kwestia ale poza tym mysle ze strona nadaje sie do obejzenia
www.myshop.lu
zapraszam
Odnosnie ciast-kocham piec, w przyszlosci chcialabym rowniez zajac sie pieczeniem
A oto adres mojej strony(w koncu!!)jest do obrobienia jeszcze jedna mala kwestia ale poza tym mysle ze strona nadaje sie do obejzenia
www.myshop.lu
zapraszam
www.myshop.lu cos nie dziala...
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.