czy ktoś z Szanownych Forumowiczów może polecić warsztat skutecznie zajmujący się zepsutą klimatyzacją w autach? Nie chodzi o czyszczenie ani napełnianie, tylko o cud, gdyż została już prawie w całości wymieniona w garażu firmowym i nadal nie działa...
Ale jest gwarancja na usluge - nie mowie o aucie. Jak naprawiaja jakas czesc to to cos naprawione ma gwarancje. Nie wiem ile, miesiac, dwa czy pol roku ale ma. Gdziekolwiek by naprawiala - byle legalnie a nie u "Zenka" na boku.
Dzięki za zaangażowanie, zwłaszcza emocjonalne . Oczywiście, mam gwarancję na usługę, ale 1200 km stąd, więc pomyślałam, że skoro wszystko tam już zostało wymienione, od kondensatora po rurki, to teraz musi to już być coś małego...[/list]
arau pisze:Dzięki za zaangażowanie, zwłaszcza emocjonalne . Oczywiście, mam gwarancję na usługę, ale 1200 km stąd, więc pomyślałam, że skoro wszystko tam już zostało wymienione, od kondensatora po rurki, to teraz musi to już być coś małego...[/list]
A nie lepiej bylo to zrobic tutaj? A poza tym jesli robil to auotryzowany serwis danej marki, to wydaje mi sie - podkreslam wydaje mi sie - ze gwarancja bedzie takze i tutaj. Wiesz, zwykle gwarancje daje producent a nie dany warsztat, no chyba ze byl to warsztat nie autoryzowany.