Junior polska.lu - czas zacząć sezon!
Junior polska.lu - czas zacząć sezon!
Starszyzna już ruszyła i sprawdziła boiska, proponuję więc zacząć sezon również dla dzieci.
Przypomnę, że w ubiegłym roku udało nam się zebrać dwie drużyny i dzieci wystąpiły w turnieju piłkarskim w Munsbach. Zabawa chyba była niezła <gol>
Treningi odbywały się dzięki zaangażowaniu rodziców i myślę, że w tym roku też znajdą się chętni, którzy czekając na dziecko zajmą się szkoleniem przeszłej chluby piłkarstwa.
Zapisujecie tutaj swoje dzieci (dziewczynki również są mile widziane) - koniecznie z podaniem wieku! -, ponieważ od tego zależy podział na grupy.
Najprościej chyba będzie kopiując tę listę i dopisując kolejną osobę
LISTA:
1. Marceli 10 lat
Przypomnę, że w ubiegłym roku udało nam się zebrać dwie drużyny i dzieci wystąpiły w turnieju piłkarskim w Munsbach. Zabawa chyba była niezła <gol>
Treningi odbywały się dzięki zaangażowaniu rodziców i myślę, że w tym roku też znajdą się chętni, którzy czekając na dziecko zajmą się szkoleniem przeszłej chluby piłkarstwa.
Zapisujecie tutaj swoje dzieci (dziewczynki również są mile widziane) - koniecznie z podaniem wieku! -, ponieważ od tego zależy podział na grupy.
Najprościej chyba będzie kopiując tę listę i dopisując kolejną osobę
LISTA:
1. Marceli 10 lat
Danka
- kajapapaja
Powinnam dodać wcześniej... w ubiegłym roku mogły to być dzieci od 6 do 12 lat. Nie mam jeszcze informacji, jak to dokładnie będzie wyglądać teraz, czy jakieś zasady się zmieniły. Przy okazji proszę osoby pracujące w Instytucjach Europejskich o info, czy już natknęły sie na jakies ulotki w tej sprawie.
Danka
- kajapapaja
- kajapapaja
no to zobaczymy na ile mu chęci i motywacji starczy :>szymbi pisze:Te kryteria wiekowe są bardzo płynne więc śmiało!
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Witajcie, dopisujemy tez naszego syna, ktory juz w Polsce trenowal w druzynie i dla zachety coreczke. Zdradzcie jeszcze informacje w jaki dzien odbywaja sie treningi, jak czesto i gdzie. Jestesmy nowi i nic nie wiemy:)). Pozdrawiamy, Ewa i Tomek
1. Marceli 10 lat
2. Jan P. 5 lat
3. Mateusz 13 lat
4. Robert 8 lat
5. Jaś B. 7 lat
6. Mateusz M.-P 8 lat
7. Krzyś -6 lat
8. Marta - 8 lat
1. Marceli 10 lat
2. Jan P. 5 lat
3. Mateusz 13 lat
4. Robert 8 lat
5. Jaś B. 7 lat
6. Mateusz M.-P 8 lat
7. Krzyś -6 lat
8. Marta - 8 lat
Ewa
Dopisuję jeszcze jednego gracza. Myslę, że jeszcze sporo osób nie wie, że sa zapisy, więc niech się każdy wypyta znajomych osób, czy są zainteresowane. Mam nadzieję, że jeszcze sporo osób dołaczy, żeby można było z nich zrobić 2 zespoły, żeby 6-latki nie musiały grać z 12-latkami
Co do treningów, to myslę, że ustalimy wspólnie kiedy i gdzie nam pasuje. W ubiegłym roku spotykaliśmy się w Walfer, chyba w piątki po pracy.
1. Marceli 10 lat
2. Jan P. 5 lat
3. Mateusz 13 lat (13 lat - czy to nie pomyłka, jeżeli o tym samym Mateuszu myślę, to może 12 lat kończy)
4. Robert 8 lat
5. Jaś B. 7 lat
6. Mateusz M.-P 8 lat
7. Krzyś -6 lat
8. Marta - 8 lat
9. Staś W. 12 lat
Co do treningów, to myslę, że ustalimy wspólnie kiedy i gdzie nam pasuje. W ubiegłym roku spotykaliśmy się w Walfer, chyba w piątki po pracy.
1. Marceli 10 lat
2. Jan P. 5 lat
3. Mateusz 13 lat (13 lat - czy to nie pomyłka, jeżeli o tym samym Mateuszu myślę, to może 12 lat kończy)
4. Robert 8 lat
5. Jaś B. 7 lat
6. Mateusz M.-P 8 lat
7. Krzyś -6 lat
8. Marta - 8 lat
9. Staś W. 12 lat
Danka