u drzwi Twoich stoje, Panie - 170Km/h
Moderator: LuxTeam
Alez ja sie z toba zgadzam, Skoda to tylko auto, VW to tylko auto, Audi to tylko auto. Nie rozumiem tylko tej durnej ideologii doprawianej na sile - zwlaszcza przez Skode.
I na koniec, tobie sie przypomniala reklama z dziecmi... mi tez sie przypomniala. Chodzi o promocje, i tez byla szarpanina itp... wiesz jakie teksty chodzily po forum wtedy (i nie tylko)? Ze Skoda wkoncu trafnie zobrazowala swoich fanatykow <rotfl>
Aha, osobiscie nie mial bym nic przeciwko, zeby Skoda byla produkowana na warszawkim Zeraniu
I na koniec, tobie sie przypomniala reklama z dziecmi... mi tez sie przypomniala. Chodzi o promocje, i tez byla szarpanina itp... wiesz jakie teksty chodzily po forum wtedy (i nie tylko)? Ze Skoda wkoncu trafnie zobrazowala swoich fanatykow <rotfl>
Aha, osobiscie nie mial bym nic przeciwko, zeby Skoda byla produkowana na warszawkim Zeraniu
JA??...Ciebie??!!...niemozliwe!! <niee>jespere pisze:...Ale tak wlasciwie, to czym Wy sie chwalicie? <bezradny> ....brakiem wyobrazni?....sklonnosciami do ryzykanctwa? (bo to juz nie ryzyko...) Moze chcecie rozpisac konkurs, kto pierwszy....? <aniolek>
a kolezanka to mnie ostatnio nie wyprzedzila znacznie przekraczajac dopuszczalna w luksie predkosc??? i to z dzieckiem na pokladzie <nonono>
Jest drobna roznica....ja nie urzadzam wyscigow i nie sprawdzam, gdzie sie skala konczy...no i sie tym nie chwale...bo jest czym?? <bezradny> Przeciez jak pojade 180, czy 280...to nie moja zasluga...to by i malpa potrafila, jak ja za kierownica posadzic i postawic noge na pedal.... <wysmiewa>
-
co do artykulu - mam inne doswiadczenia. kiedys czytalem o super niezawodnosci toyoty wg badan adac. w tych samych badaniach stara poczciwa favoritka byla w pierszej 20.
mi tam sie nic nie psuje, nic nie pali, slowem do przodu.
octavia, ktora jezdze jest na plycie golfa v, czyli z tego co wiem najnowszego modelu tej marki. a wnetrze - duzo lepiej i przestronniej. wiec przestan juz smucic misiu
mozesz zawsze kupic inna marke. jest jeszcze wybor. choc juz niedlugo. teraz mamy np renaulty i volvo na tych samych silnikach. seaty, skody, vw i audi to de facto to samo... jeszcze pare lat i bedzie mozna juz tylko wybrac kolor, bo pod maska bedzie jeden uniwersalny silnik do wszystkich aut. ten najlepszy
mi tam sie nic nie psuje, nic nie pali, slowem do przodu.
octavia, ktora jezdze jest na plycie golfa v, czyli z tego co wiem najnowszego modelu tej marki. a wnetrze - duzo lepiej i przestronniej. wiec przestan juz smucic misiu
mozesz zawsze kupic inna marke. jest jeszcze wybor. choc juz niedlugo. teraz mamy np renaulty i volvo na tych samych silnikach. seaty, skody, vw i audi to de facto to samo... jeszcze pare lat i bedzie mozna juz tylko wybrac kolor, bo pod maska bedzie jeden uniwersalny silnik do wszystkich aut. ten najlepszy