FootStar

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
KozaSHC

FootStar

Post autor: KozaSHC »

Jest to gra, w której trenuje sie własnego piłkarza. Moim zdaniem warto się zarejestrować i trochę w nią pograć. Ja mam szansę zostać trenerem reprezentacji i muszę tę grę trochę rozreklamować w Luksemburgu. Sam mieszkam w Polsce więc okazję do reklamy mam poprzez takie fora jak to. Mam nadzieje że gra się Wam spodoba. Służę pomocą w razie jakichś problemów. Obecnie graczy z Luksemburga jest 12, ale tylko 3,4 jest naprawde aktywnych, prosiłbym Polaków mieszkających w Luksemburgu o zainteresowanie się tą grą, gdyż jest ona wciągająca i bardzo ciekawa:)

Oto jej adres:

www3.footstar.org jeśli ten nie zadziala mozna spróbować z www2.footstar.org lub www.footstar.org .

Mam nadzieję że trochę mi pomożecie jak i umilicie sobie wolny czas:) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

widzialem wczoraj w telewizji faceta, ktory biegnie z francji do chin.
mozna podobno biec z nim w internecie - trzeba sie zalogowac, stworzyc swojego avatora i do roboty.
RUN FOREST, RUN!
KozaSHC

Rozumiem jespere, ale co to ma do gry ktora probuje rozreklamowac ? ;) A i chcialbym zapytac czy znacie stronki na ktorych moglbym po angielsku napsiac o tej grze i tam by to przeczytali cypryjczycy?
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Ipso facto, co Twoja gra ktora probujesz rozreklamowac ma do tego forum? ;)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
KozaSHC

No chciałem Wam umilić wolny czas, w końcu to temat rozrywka, czyli coś do rozerwania się:) Ta gra właśnie umila czas:) Zajrzał już ktoś na stronkę? Widzę że wyświetleń tematu jest sporo:)
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

A zajrzalem na strone, i w sumie wyglada to dosyc interesujaco... jak bylem mlodszy to uwielbialem gry w stylu "football manager" a to w sumie jest podobne i bardziej ekscytujace. ALE... nie bede sie logowal bo wiem ze jak zaczne to juz przepadne w tym ;)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
MaWi

Post autor: MaWi »

digilante pisze:ALE... nie bede sie logowal bo wiem ze jak zaczne to juz przepadne w tym ;)
Nie loguj sie tam, bo rzeczywiscie przepadniesz z kretesem. Brakowaloby cie nam tutaj! ;)
KozaSHC

To nie jest aż tak wciągające, ja np. umiem się opanować:) a znacie strony gdzie mogę to rozreklamować dla Cypryjczyków?
MaWi

KozaSHC pisze:a znacie strony gdzie mogę to rozreklamować dla Cypryjczyków?
Mysle, ze raczej powinienes szukac w domenach *.cy niz *.lu Cypryjczykow w Luxie jest pewnie tak miedzy 15 a 20 sztuk (no, dobra, przesadzam... niech bedzie 27) i jakos nie przypuszczam, by mieli tu swoj portal czy forum.

Ewentualnie pamietaj, ze Cypryjczycy dziela sie na greckich (wiekszosc) i tureckich, wiec mysle, ze ewentualnie szukaj Cypryjczykow w Helladzie :)
KozaSHC

MaWi ale strzeliłem gafę :p Oczywiście grę chciałbym rozreklamować wśród Luksemburczyków:) Nie wiem dlaczego napisałem Cypryjczyków :P Mam nadzieję że podasz mi link do jakiegoś forum.

P.S
Prezes federacji napisał mi że jak załatwię 10 osób to zostanę trenerem reprezentacji, więc możecie mi bardzo pomóc:)
MaWi

KozaSHC pisze:Mam nadzieję że podasz mi link do jakiegoś forum.
Voila: http://www.racing-fc.lu/forum/?nv_page=8

Nie wiem tylko, czy nie bedziesz musial rozkminic jakies chocby podstawy lucebujskiego... Tak normalnie to sie po francuzkiemu powinienes dogadac, ale jak juz chcesz byc trenerem, to wiesz... tutaj znajomosc jezyka zimali daje respekt :)
KozaSHC

:O Francuski? <shock> A po angielsku się nie dogadam? ;)
MaWi

I moze tez to: http://www.luxforum.lu/

Ale nie wiem, czy to nie zbyt ogolne (choc masz tu takze takie podforum jak Sport). Mam nadzieje, ze pomoglo? <mrgreen>
KozaSHC

Na pewno pomoże tylko mam nadzieję jak napsize po angielsku to mnie zrozumieją:)
MaWi

KozaSHC pisze::O Francuski? <shock> A po angielsku się nie dogadam? ;)
No, niby sie dogadasz... Ale wiesz – jednak respekt to respekt. To jest maly narod, a im mniejszy, tym bardziej liczy na to, ze ktos doceni, ze maja wlasna kulture, wlasny jezyk, ba! nawet wlasna lige pilkarska :)

Ale probuj po angielsku, kto wie, moze ich jednak przekonasz do pilki on-line...
ODPOWIEDZ