Słuchajcie praktycznie co miesiac jezdze samochodem do PL, moge cos zabrac, moge cos przywiezc, pracuje tutaj 3 tygodnie pozniej jade do PL na tydzień i wracam, nie zawsze samochodem, ale bardzo często, w sumie do ostatniej chwili nigdy nie wiem czy samochodem czy samolotem bo zalezy to od firmy, wiec bede podawał tutaj terminy a nastepnie jak ktos cos bedzie chcial to da mi znac i niestety, ale musi czekac do ostatniej chwili ja jadac do PL moge nawet podjechac do kogos do domu i zabrac jego rzeczy, pierwszy termin to ok 25 stycznia.WAZNE- NIE MAM JAK ZABRAC OSOB TYLKO PACZKI, przynajmniej tym razem-sorry
ja jestem z wwia, ale moge podjechac tez do strzelina gdyby co wiesz, Twoje ogloszenie jest troche zbyt ogolnikowe, podaj daty konkrtene, jak bedziesz jechal nastepnym razem, no i sprecyzuj, czy mozesz kogos wziac. ja pisze sie np. na powrot do luxa w Wielki Poniedzialek, 24 marca.
kurcze udusic to za mało tak jak wspomnialem na samym poczatku nie wiem dokladnie kiedy i czym jade lub wracam, zalezy to od mojej firmy, np teraz jade do PL w ten week-end ale dokladnego dnia i godziny jeszcze nie znam, odbywa sie to co trzy tygodnie bo pracuje tutaj 3 tygodnie i jade na tydzien do PL, tym razem nie moge zabrac osob bo poprostu nie mam miejsca, stadartowo mam jedno, a nawet i dwa czasami, z przyjemnoscia pomoge jak tylko bede mial taka mozliwosc, w kazdym badz razie TY NUKA jestes zapisana w kolejce na święta jednak nie obiecuje jak i kiedy to bedzie i czy wogole bedzie(niestety).
chociaz z moich wyliczen wynika ze od 24.03 mam akurat wolny tydzien wiec, ale nie martw sie jak nie ja to moj kolega bedzie pewnie jechal zapytam go czy chce pasazerke, jednak powtarzam narazie nic nie obiecuje
lolo753, lolo753, lolo753[/
Panie Lolo, jest Pan ze Strzelina, to jak Pan bedzie prosze o kontakt 662262 719.Jestem bardzo zainteresowana praca w Luxie ale nie bardzo wiem jak ugryzc.Znam swietnie niem i niezle fracnc. ale nie wiem czy to wystarczy.Prosze sie odezwac jesli Pan maoze.dzieki
Bar