Sprzedam lub pozycze fotel

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
digilante

Sprzedam lub pozycze fotel

Post autor: digilante »

Fotel, dla jednej osoby w normalnej pozycji siedzacej, lub teoretycznie dwoch osob w pozycjach 17 do 39 z katalogu Kama Sutra (tak tylko zartuje, fotel nie ma zadnych takich historii) <mrgreen>

Kolor szaro-czarny, ale material jest jakby aksamitny wiec pod swiatlo jest jasny. Raczej latwo pasuje do wszystkiego. Kondycja super.

Najchetniej to bym go pozyczyl bezdzietnej rodzince na rok, dwa. Moge tez sprzedac za jakas nominalna cene.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
mariolab

witaj

Post autor: mariolab »

<rotfl> ja chce!!!
mozemy wypozyczyc lub odkupic, mozna zobaczyc je w niedziele i ewentualnie zabrac?
mariolab

je

mozemy zobaczyc ten fotel w niedzieje? zamwsze mam problem z odmiana :/
MaWi

Post autor: MaWi »

digilante pisze:teoretycznie dwoch osob w pozycjach 17 do 39 z katalogu Kama Sutra (tak tylko zartuje, fotel nie ma zadnych takich historii)
A szkoda, bo moze i ja bylbym zainteresowany... :p
Awatar użytkownika
digilante

Szkoda ze "fotel nie ma zadnych takich historii"? To ty masz jakis wczesniej mi nie slyszany fetysz... musimy o tym pogadac, o mistrzu!
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
digilante

Mariolo - niedziela nam ok, napisze reszte na priva.
mariolab

to super
powiedz mi czy on wejdzie do osobowego samochodu (z tylu na siedzenie)? czy musze zalatwic wieksze auto?
ODPOWIEDZ