interview

Instytucje UE i ich budynki, pierwsze dni eurourzędnika, Szkoła Europejska...
Awatar użytkownika
aleksandra12b

interview

Post autor: aleksandra12b »

Witajcie, wybieram sie na interview do Lux 4 lutego. Czy mozecie mi podpowiedziec, w ktorym hotelu jest najlepiej przenocowac? Tu na forum znalazlam kilka hoteli, ale nie wiem, ktory jest najwygodniej polozony majac na celu budynek parlamentu oraz szpital na rentgen...
Dzieki!
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

najlepiej w hostelu - tanio a kulturalnie i schludnie, no i do PE tyle co pod górę :-D
gdzies to juz było na forum więc wrzuć w wyszukiwarke i na pewno znajdziesz
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

jak chodzi o parlament, najwygodniej bedzie pewnie - Novotel (****) albo Sofitel (*****)... <lol>
Ale polecam tutejsze schronisko mlodziezowe (znaczy youth hostel wlasnie) na Grundzie (to wlasciwie Clausen, czy Pfafenthal...) - sama tam nocowalam przy okazji interview i do tego celu jest wg mnie w zupelnosci wystarczajacy - tani, wszedzie blisko, wyzywienie na miejscu, zapewniaja nawet za bodaj 2€ transport na lotnisko...
mru

Post autor: mru »

Najwygodniej polozony jest Novotel Kirchberg. Jakies 30 metrow od PE. Ceny od 80 euro.
Awatar użytkownika
aleksandra12b

Wielkie dzięki!
Novotel jest chyba najlepszym rozwiązaniem!

Pa!
marcin

Post autor: marcin »

skoro masz czas do 4.02 to mozesz jeszcze rozwazyc zrobienie RTG w Polsce, bo jest ono przez nasz (PE) medical honorowane. Zaoszczedzisz sobie troche czasu przed lunchem ...

a tak wogole, to chyba idziesz na interview do mojego unitu ... bo szef cos nam wspominal ostatio o Oli z Polski, ktora chce zatrudnic :) zdaje sie, ze ma dla Ciebie ciekawe zadanie, ktorego u nas jeszcze nikt wczesniej nie wykonywal ... Jak masz jakies pytania, to chetnie odpowiem na priva.
Awatar użytkownika
aleksandra12b

Hej Marcin,

Napisalam wlasnie do Ciebie na priva - przepraszam, ze tak pozno. Chcialabym bardzo z Toba porozmawiac - odezwij sie!

Ola
ODPOWIEDZ