Wyróżnienie na Festiwalu Mediów Polonijnych

Awatar użytkownika
Redakcja

Wyróżnienie na Festiwalu Mediów Polonijnych

Post autor: Redakcja »

Z prawdziwą radością pragniemy Wam donieść, że na II Polonijnym Festiwalu Multimedialnym „Polskie Ojczyzny 2007” nasz portal został uhonorowany wyróżnieniem. Jest nam niezwykle miło, że dostrzeżono naszą jakże młodą obecność wśród mediów polonijnych, z których wiele ma nie tylko wielokrotnie więcej sympatyków i czytelników, ale także długą i godną szacunku historię. Czujemy się tym bardziej wyróżnieni, że znaleźliśmy się w gronie laureatów pomiędzy tak znanymi i uznanymi mediami, jak portale Polaków w USA, Danii, Szwajcarii oraz Belgii.

Z wynikami festiwalowego konkursu zapoznać się można na stronie internetowej Pulsu Polonii.
Załączniki
fest-pol.jpeg
fest-pol.jpeg (6.39 KiB) Przejrzano 6189 razy
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez Redakcja, łącznie zmieniany 1 raz.
~~~~~
Redakcja
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Teraz nie będzie można się opędzic od sponsorów :D a station.lu juz stoi w kolejce po wyłączność na cytowanie polska.lu
Gratulacje dla całej ekipy i wszystkich, którzy tu piszą <brawo>
Danka
Awatar użytkownika
LuxTeam

Post autor: LuxTeam »

Station.lu będzie zawsze mógł bez przeszkód korzystać z naszych tekstów, jak też i inni nasi partnerzy (m.in. Luxemburger Wort i AraCity). Mamy nadzieję przy okazji, że przyjdzie taki moment, że nasze teksty będą na tyle oryginalne i ważne, że współpraca z miejscowymi mediami przybierze kierunek bilateralny, czego nie można jeszcze dziś powiedzieć ;)

Natomiast masz niewątpliwie rację – nasz sukces zawdzięczamy wszystkim Autorom tekstów na naszym portalu, których nie wymienimy tu z nazwiska, ale którzy (mamy nadzieję) także się cieszą, że zostali tym samym wyróżnieni.

Bardzo Wam wszystkim dziękujemy! Wszystkim, to znaczy także Czytelnikom. Bo bez czytelników nie ma prasy, co nawet jeśli jest truizmem, wypada tu jak najbardziej powiedzieć!
LuxTeam
Awatar użytkownika
yoolika

Post autor: yoolika »

Serdeczne gratulacje!!! <szampan>
paulina

Post autor: paulina »

Przylanczam sie do gratulacji.Oby tak dalej <rotfl> <rotfl> <brawa>
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

Ja też dołączam się do gratulacji <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa> <brawa>

Podziwiam tylko, kiedy wy na to wszytsko znajdujecie czas.... <brawo>
dyzia

Post autor: dyzia »

Gratuluje i zycze dalszych sukcesow.
Tym samym pragne podziekowac za to ze jestescie!
Edyta
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

gratulacje ! roli mediów nie sposób przecenić (co pokazały ostatnie wybory), a nasz portal jest wyjątkowy pod wieloma względami i bardzo mi się to podoba <brawo> <okok> <szampan>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
ODPOWIEDZ