Kupię małe autko
Litości, nie przyszłoby mi do głowy stawiać Skody w rzędzie z Toyotą lub Hondą. To kwestia relacji cena/jakość. Skoda nie myśli, że robi równie dobre auta jak Japończycy, ale też znajduje to odbicie w cenie. Trudno byłoby powiedzieć to samo o Francuzach. Choć skądinąd chapeau bas i gratulacje dla nich za tytuł w F1
Mawi: Skoda i gentelman? Skoda = dziadki <roll> (teraz powiesz, ze moje auto tez jest dla dziadkow. Wiem, ale cenie je takze za security, zawsze mozemy zrobic crash-test. Ja moim, a ty swoim )
Felo: Jakby oceniac wartosc samochodow po wyscigach, to Francja zgarnia wszystko, no bo jest tez Loeb. Wyscigi nie sa dobrym odzwierciedleniem wartosci auta a juz na pewno jego przydatnosci.
Felo: Jakby oceniac wartosc samochodow po wyscigach, to Francja zgarnia wszystko, no bo jest tez Loeb. Wyscigi nie sa dobrym odzwierciedleniem wartosci auta a juz na pewno jego przydatnosci.
Wiesz co... nic nie powiem. Bo jak tak dalej pojdzie, to dyskusje trzeba bedzie przeniesc do Lasu Bambesz, a niedlugo potem w ogole wykasowac Wiesz dobrze, ze w temacie motoryzacyjnym dyskusja miedzy osobnikami homo sapiens plci meskiej z gory skazana jest na brak obiektywizmu. Gdybym mial trabanta, to pewnie i jego bym zachwalal. Ale nie mam. Coz poradze... <roll>teraz powiesz, ze moje auto tez jest dla dziadkow.
I jeszcze dodam to: dla mnie samochod sluzy do jezdzenia. Nie do "zapalania sie", nie do "crash-testowania", nie do udowadniania, ze nie musze sobie niczego rekompensowac No i wiesz... jak to ktos juz stwierdzil: opcje "jezdzenie" skoda ma opracowana calkiem spoko. Opcja "szpanowanie" oraz "frustrowanie kolegow" zainteresowany nie jestem
- kajapapaja
a ja jestem za fanklubem Skody!! i jeszcze polsce bym jakiś support znałazła
więc mawi jest nas co najmniej dwoje (czy do tanga też <lol> ?)
A jeszcze dodam, że znam jednego Angola, który woli Skodę od audic, vw-jek, bumek innych takich pojazdów <mrgreen>
więc mawi jest nas co najmniej dwoje (czy do tanga też <lol> ?)
A jeszcze dodam, że znam jednego Angola, który woli Skodę od audic, vw-jek, bumek innych takich pojazdów <mrgreen>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
-
Chodzi ci moze o cos takiego: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=698 ? To impreza doroczna w Luxie, jednak atrakcyjnosc ofert dealerow jest zawsze przedmiotem wielu kontrowersji (takze na tym forum). Natomiast to moze byc ciekawa informacja, ze w trakcie AutoFestiwalu mozna upolowac po nizszej cenie auto "z odzysku". Ciekawe tylko na ile to prawda a na ile kaczka