Mieszkanie od grudnia/stycznia

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
3solik

Mieszkanie od grudnia/stycznia

Post autor: 3solik »

Witam,

Niesamowicie ciesze sie, ze znalazlem to forum - bardzo z wami sympatyzuje i mam nadzieje za zagoszcze na dluzej...
W zawiazku z przeprowadzka do Luxa poszukuje studio/ mieszkania dla jednej osoby w okolicy Limperstbergu, Belair. Najchetniej oczywiscie gdyby bylo chociaz czesciowo umeblowane, choc i puste ma swoje zalety. Jeslli ktokolwiek by wiedzial dokad moge uderzac (oczywiscie bez agencji) bylbym wdzieczny. Moj max akceptowalny poziom czynszu to 850 EUR z chargami. Dzieki z gory za pomoc!

Pozdrawiam,
kot00

Post autor: kot00 »

Rozumiem, ze raczej wioska obok Luxemburga Cie nie interesuje ale gdyby to zapraszam do lektury http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=2077.
3solik

Dzieki serdeczne. Widzialem oczywiscie Twoj watek ale jestem zdecydowany pomieszkac w miescie tym bardziej ze nie jestem zmotoryzowany (na razie)...

Pozdrawiam
Marek

Post autor: Marek »

hej
moje mieszkanie bedzie wolne od konca stycznia Belair, ale 1100 euro. mozesz miec wspollokatora bo ma 2 sypialnie (ok 95 m kw.).
nie jest umeblowane ale jesli bedziesz chcial to przy przeprowadzce bede odsprzedawal kilka drobiazgow (ikea fotele itd) wiec mozemy sie dogadac.
powodzenia
3solik

Hello Marek,

Czy moglbys sie ze mna skontaktowac na 3solik@gazeta.pl; mam jakis problem z przesylaniem wiadomosci przez forum.

Pozdrawiam,
fiona

Post autor: fiona »

Hi Marku,
czy oferta nadal aktualna?
Bede wdzieczna za odpowiedz, pozdrawiam
ODPOWIEDZ