Wyprzedaż w Villeroy & Boch
- ogrodniczka
Wyprzedaż w Villeroy & Boch
Jako stała bywalczyni sklepu na Rollingergrund, informuję,że od jutra do soboty trwa wyprzedaż. Każdego dnia start o godz 10.00 do 18.00. Każdego roku jest problem z parkowaniem, ale dla chcącego nic trudnego. Zaproszenia 2 - osobowe do odbioru w sklepie. Leżą przy kasie.
- ogrodniczka
korekta...wyprzedaż w V&B
...przepraszam,wyprzedaż do 17tej. Sklep zwyczajowo czynny do 18tej.
- ogrodniczka
Byłam, zakupiłam...było wspaniale i..tanio jak cholera.
Nie wiem Bamazo co zostanie do soboty. Luda do południa było z tysiąc, ale trzeba tam isc godzine przed otwarciem, to wtedy nie ma tego zamiesznia co po południu. Rowniez zero problemu z parkowaniem.
Jest cudowny Audun w mega przecenie (talerze z 29 eur na 6,50), troche Home Elements, Petit fleur, mnóstwo pojedynczych sztuk - podstawkow, filiżanek, mnóstwo ozdób bozonarodzeniowych i wielkanocnych, kieliszkow, obrusów (z 90 na 25 eur), trochę cascary czy naif naif, fartuchy, sciereczki, deseczki, mnóstwo NewWave...
Mąż mnie ukatrupi jak karpia...w razie czego kupiłam również dla postrachu drewniany wałek do ciasta za 2 EUR.
Wyprzedaż jest w magazynach, na kilku tysiacach m kwadratowych.
Jak ktos chce szczgółow piszcie.
ps. zaproszenia potrzebne - do wzięcia w sklepie. Wypełnijcie je.
Nie wiem Bamazo co zostanie do soboty. Luda do południa było z tysiąc, ale trzeba tam isc godzine przed otwarciem, to wtedy nie ma tego zamiesznia co po południu. Rowniez zero problemu z parkowaniem.
Jest cudowny Audun w mega przecenie (talerze z 29 eur na 6,50), troche Home Elements, Petit fleur, mnóstwo pojedynczych sztuk - podstawkow, filiżanek, mnóstwo ozdób bozonarodzeniowych i wielkanocnych, kieliszkow, obrusów (z 90 na 25 eur), trochę cascary czy naif naif, fartuchy, sciereczki, deseczki, mnóstwo NewWave...
Mąż mnie ukatrupi jak karpia...w razie czego kupiłam również dla postrachu drewniany wałek do ciasta za 2 EUR.
Wyprzedaż jest w magazynach, na kilku tysiacach m kwadratowych.
Jak ktos chce szczgółow piszcie.
ps. zaproszenia potrzebne - do wzięcia w sklepie. Wypełnijcie je.
- ogrodniczka