Polski ginekolog???-Czy ktoś.........
Polski ginekolog???-Czy ktoś.........
Hej mam pytanko.Ktoś kiedyś pisał że jest w WILTZ ginekolog,polka p. Kinga Nahberger. Czy ktoś z was może był u niej i może coś napisać w tym temacie??
Jakie wrażenie? No i czy wogóle przyjmuje jeszcze? Może ktoś ma telefon i adres do niej???
Bardzo dziękuje za pomoc.Pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!
Jakie wrażenie? No i czy wogóle przyjmuje jeszcze? Może ktoś ma telefon i adres do niej???
Bardzo dziękuje za pomoc.Pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!
Prosze bardzo, oto co ma do powiedzenia na ten temat luksemburska ksiazka telefoniczna
http://editustel.luxweb.com/luxweb/AT/f ... bruck.html
http://editustel.luxweb.com/luxweb/AT/f ... bruck.html
kinia2008 pisze:magdap a czy jak dzwoniłaś na rejestracje to odbiera p.doktor czy asystentka???
A jak asystentka to czy dogadam się z nią po polsku albo angielsku?
telefon odbiera asystentka, po polsku nie da rady sie dogadać, próbowałam po angielsku ale z tym tez było bardzo ciężko. szczęście miałam bo w trakce naszej próby dogadania się nadeszła pani doktor i przejęła słuchawke. próbować mozesz ponieważ pani doktor bardzo częst przebywa przy asystentce, a nie tylko w swoim gabinecie.
nr tel na komórke niestety nie mam.
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez magdap, łącznie zmieniany 1 raz.
magdap
-
polski ginekolog
Poprzednio w Wiltz, aktualnie w Etellbruck (centrum miasta, b.blisko dworca kolejowego) p.Doktór Kinga Nahberger prowadzi praktykę ginekologiczno-położniczą. Telefon nr: 26 95 37 11 - umawia asystentka. Dwa razy w miesiącu p.Doktór ordynuje również w Klinice Bohlera na Kirchbergu - umawia asystenka.magdap pisze:kinia2008 pisze:magdap a czy jak dzwoniłaś na rejestracje to odbiera p.doktor czy asystentka???
A jak asystentka to czy dogadam się z nią po polsku albo angielsku?
telefon odbiera asystentka, po polsku nie da rady sie dogadać, próbowałam po angielsku ale z tym tez było bardzo ciężko. szczęście miałam bo w trakce naszej próby dogadania się nadeszła pani doktor i przejęła słuchawke. próbować mozesz ponieważ pani doktor bardzo częst przebywa przy asystentce, a nie tylko w swoim gabinecie.
nr tel na komórke niestety nie mam.
Dotychczasowe kontakty mojej żony z p.Doktór (także odbiór porodu), potwierdzają Jej wysokie kompetencje lekarskie dające odczucie dobrej opieki medycznej i poczucie bezpieczeństwa dla pacjenta.
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez Janek Gołąb, łącznie zmieniany 2 razy.
A ja pozwole sobie na maly administratorski offtopic. Super, ze nasi czytelnicy dostaja niemal na wszystkie zadane pytania po kilka odpowiedzi. Super, ze pytajacy wyrazaja (czasem) swoja wdziecznosc. Ale dlaczego umarla tradycja przydzielania punktow [POMOGL]? I to bynajmniej nie w swojej intencji te reklamacje zglaszam – czestokroc duzo cenniejsze sa odpowiedzi innych uzytkownikow. W powyzszym watku wytypowalbym takich co najmniej dwoch (nie liczac mnie, oczywiscie), tymczasem w zakresie punktow [POMOGL] widac wyrazny deficyt... Czyzby i tu dotarl ogolnoswiatowy kryzys i wszyscy oszczedzaja te punkty na ciezsze czasy?