lekarze
Reasumując...
1. Dentystka - dr. Wójcik - jestem zadowolony i pod wrażeniem, full profi... poza tym nie boli... nawet ukłucie... pełna kontrola... dużo rozmowy, pokazywania... poczułem się jak klient a nie towar do oznakowania....
2. Laryngolog - tu trochę inaczej... fakt dużo rozmowy... stwierdzono niby OK - ale problem nie wyeliminowany... trochę rozmowa z panią doktor poszła w innym kierunku... ona nie jest diabetologiem... ale sprowadzać cukrzycę do przyczyny wszystkich problemów... eh nie profesjonalnie - nie polecam - pisze otwarcie bo nigdy więcej tam nie zajrzę....
jak człowiek jest na coś poważnie chory to czasami wie więcej od lekarza na temat choroby... tak jest z cukrzycą... więc Pani trochę przegięła... 30 minut 31,80 i do widzenia....jak chłupie w uchu tak chlupało - poza tym brak sprzętu ... np do AudioGramu...
3. Został diabetolog - ale do zostawiam sobie na przyszły tydzień...
Wszystkim dziękuję za pomoc... może by info o lekarzach do Informatorium ? MaWi ?
1. Dentystka - dr. Wójcik - jestem zadowolony i pod wrażeniem, full profi... poza tym nie boli... nawet ukłucie... pełna kontrola... dużo rozmowy, pokazywania... poczułem się jak klient a nie towar do oznakowania....
2. Laryngolog - tu trochę inaczej... fakt dużo rozmowy... stwierdzono niby OK - ale problem nie wyeliminowany... trochę rozmowa z panią doktor poszła w innym kierunku... ona nie jest diabetologiem... ale sprowadzać cukrzycę do przyczyny wszystkich problemów... eh nie profesjonalnie - nie polecam - pisze otwarcie bo nigdy więcej tam nie zajrzę....
jak człowiek jest na coś poważnie chory to czasami wie więcej od lekarza na temat choroby... tak jest z cukrzycą... więc Pani trochę przegięła... 30 minut 31,80 i do widzenia....jak chłupie w uchu tak chlupało - poza tym brak sprzętu ... np do AudioGramu...
3. Został diabetolog - ale do zostawiam sobie na przyszły tydzień...
Wszystkim dziękuję za pomoc... może by info o lekarzach do Informatorium ? MaWi ?
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Nie wiem, u jakiego laryngologa byles, ale jeszcze raz polece dr Ozieblo ze szpitala w Strassen. Wszystkie sprzety na miejscu, jesli trzeba to nawet tomografia na szybko, pelen profesjonalizm. Mowi po polsku i po francusku. Trzeba sie oczywiscie wczesniej umowic, ale mnie akurat raz przyjela tego samego dnia, bo jakis pacjent nie dojechal.gabrjel pisze:2. Laryngolog - tu trochę inaczej... fakt dużo rozmowy... stwierdzono niby OK - ale problem nie wyeliminowany... trochę rozmowa z panią doktor poszła w innym kierunku... ona nie jest diabetologiem... ale sprowadzać cukrzycę do przyczyny wszystkich problemów... eh nie profesjonalnie - nie polecam - pisze otwarcie bo nigdy więcej tam nie zajrzę....
Tel. 4411-1
Co do Laryngologa, to jako laryngolog jest kiepska (wiem co powinno być zrobione) - nie wiem jako internista... dlatego jeśli ktoś chce iść do Laryngologa to nie polecam...
Co do Dentystki to okazało się przypadkiem że kilka osób z mojej firmy uczęszcza i wszyscy są zadowoleni - oprócz jednej zgrabnej, długonogiej szatynki
Co do Dentystki to okazało się przypadkiem że kilka osób z mojej firmy uczęszcza i wszyscy są zadowoleni - oprócz jednej zgrabnej, długonogiej szatynki
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
-
Jeżeli szukasz ginekologa-położnika, to skontaktuj się z Dr Kingą Nahberger (poprzednio w Wiltz), która aktualnie prowadzi praktykę w Etellbruck w samym centrum miasta, b.blisko dworca kolejowego. Telefonnr: 26 95 37 11; umawia asystenka. Dwa razy w miesiącu Pani Doktór ordynuje w Klinice Bohlera na Kirchbergu - umawia asystentka.
Dotychczasowe doświadczenia mojej żony z Panią Doktór (także odbiór porodu) potwierdzają jej kompetencje lekarskie i daja pacjentowi poczucie dobrej opieki i bezpieczeństwa
Dotychczasowe doświadczenia mojej żony z Panią Doktór (także odbiór porodu) potwierdzają jej kompetencje lekarskie i daja pacjentowi poczucie dobrej opieki i bezpieczeństwa
Czy ktoś z Was orientuje się może, czy dr Friller mówi również po angielsku?anwi pisze:Interniści:jeremijo pisze:a ja bym prosiła o namiary na lekarz ogólnego mówiącego po polsku
dr Ewa Czech-Nowara (także laryngolog)
3, rue Theis, Niederkorn
tel. 58 93 09
dr Bożena Friller
100, route d'Arlon
tel. 26 45 86 57
Well NO, SHE DOES NOT. Mój znajomy przekonał się właśnie o tym na własnej skórze, więc następnym razem zanim napiszesz "yes", upewnij się proszę, że wiesz co piszesz.gabrjel pisze:Yes,mary_81 pisze: dr Bożena Friller
100, route d'Arlon
tel. 26 45 86 57
Czy ktoś z Was orientuje się może, czy dr Friller mówi również po angielsku?
jako iz cytowany przez Ciebie osobnik od jakiegos czasu pisze ze bedzie "znow posadzany o atakowanie Borysa" to ja tym razem wystapie w jego obronie!
Otorz zapewne uzytkownik ten piszac "yes" odpowiedzial twierdzaco (na Twoje pytanie " czy ktos sie orientuje ? " ) iz on wlasnie wie czy Pani Bozena wlada jezykiem angielskim
Otorz zapewne uzytkownik ten piszac "yes" odpowiedzial twierdzaco (na Twoje pytanie " czy ktos sie orientuje ? " ) iz on wlasnie wie czy Pani Bozena wlada jezykiem angielskim
Ura Bura Szef Podwóra
Tak, zapewne <rotfl>Borys pisze:Otorz zapewne uzytkownik ten piszac "yes" odpowiedzial twierdzaco (na Twoje pytanie " czy ktos sie orientuje ? " ) iz on wlasnie wie czy Pani Bozena wlada jezykiem angielskim
Szkoda tylko, że podczas rozmowy zapewnił mnie, że "yes, Pani Bożena włada takowym językiem". Więc chyba do końca jednak nie wie/nie orientuje się . Ja jak czegoś nie wiem, to nie plotę trzy po trzy, no ale Gabryś znany jest z tego, że lubi dużo mówic <lol>