Witam wszystkich forumowiczów
Jeśli wyczerpały wam się pomysły na dobre obiady zapraszam na mojego bloga!! To jeszcze same początki, przepisów nie ma od groma, ale przybywa ich z każdym dniem, staram się jak mogę
Mam kilkuletnie doświadczenie jako kucharz i sam się tym pasjonuję. Każdy powinien znaleźć coś w sam raz dla siebie!
luxcook.blogspot.com
porady kulinarne
Moderator: LuxTeam
Re: porady kulinarne
oj wyczerpały, wyczerpały, chociaż z drugiej strony z pustego i Salomon nie naleje (to tak odnośnie ilości przepisów w mojej głowie ),deer033 pisze:Witam wszystkich forumowiczów
Jeśli wyczerpały wam się pomysły na dobre obiady
Byłam, widziałam, w sondzie zagłosowałam i do ulubionych dorzuciłamdeer033 pisze:zapraszam na mojego bloga!!
Ta przecie - nie od razy Rzym zbudowano .... Luxembourg zresztą też niedeer033 pisze: To jeszcze same początki, przepisów nie ma od groma, ale przybywa ich z każdym dniem, staram się jak mogę
a ja mogę mieć taką prywatną prośbe o jakieś coś dla niemięsnych?? bo ostatnio mam jakiś wstręt do mięsa (bez dopisywanej ideologii, po prostu mi nie smakuje) no a ile można jechać na brokułowej przecieranej i rybie z piekarnika? <roll>deer033 pisze:Mam kilkuletnie doświadczenie jako kucharz i sam się tym pasjonuję. Każdy powinien znaleźć coś w sam raz dla siebie!
Uprzejmie z góry dziękuję i życzę miłego wieczoru
kremowka to zawsze slodka smietanka, taka con. 30% ( o co tu nie trudno - trudniej dostac "normalna" gesta, kwasna smietane - taka 18, 15 czy 12%....znam tylko jedna marke, ktora produkuje ten "rarytas", w wydaniu 15% i (!) 4% - niestety nie zawsze i nie we wszystkich sklepach mozna ja znalezc...), i najlepiej plynna, choc mysle, ze taka tutejsza, na ogol twarda - do krojenia - tez sie "rozbije"...