Dzięki Dance (naszej nieocenionej kierowniczce) mam kilka informacji dla wszystkich zainteresowanych.
Turniej odbędzie się zgodnie z zapowiedzią na Stade "Emile Bintner", rue Jacques Stas. To jest Gasperich.
Początek rozgrywek o godz. 9.00. Zgodnie z harmonogramem obie nasze drużyny rozegrają po 4 mecze grupowe: 3 w sesji "przedpołudniowej" 9.00-13.00 i jeden ok. 15.00.
Nie podaję dokładnych godzin bo doświadczenia wskazują, że przesunięcia są b. prawdopodobne i to w obie strony. W każdym razie przerwy między meczami są dość długie...
Ewentualny finał około godziny 16.30
Grupa strasza gra na boisku o sztucznej nawierzchni - położone nieco dalej poza boiskiem trawiastym. Uwaga ! Niedozwolone jest obuwie z metalowymi korkami.
Pozostałe grupy, w tym nasi młodsi zawodnicy, grają na boiskach trawiastych.
Ponieważ obie nasze drużyny są niezbyt liczne (nie mamy zbyt wielu rezerwowych) proszę o punktualne przybycie zarówno rano jak i po ew. przerwie obiadowej. Trzeba się liczyć z kłopotami z parkowaniem itp.
Grupa starsza rozpoczyna pierwszy mecz o 9.15 więc sądzę, że spotkamy się najpóźniej przed 9.00. Młodsi zaczynają nieco później - nie wiem jaką godzinę Szymbi proponuje?
Proszę rodziców dzieci z grupy starszej o maile z potwierdzeniem. Jeśli rodzice chcieliby zostawić dzieci pod moją opieką to chciałbym to również wiedzieć i mieć kontakt telefoniczny.