Lekcje plywania? Lekcje rachunkowosci?
- kajapapaja
Marku, a czy prowadzisz lekcje pływania dla dzieci? Chodzi mi o moją 8-latkę (coś tam w szkole mają, ale raz w tygodniu to za mało, a ponoć od 3 klasy już basenu nie ma ) i 4-latka, który aż rwie się żeby w końcu iść na basen
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
hejka
ja sie generalnie nie zajmuje nauka plywania tylko rehabilitacja.
a plywanie to lubie bo to byla moja dzialka na studiach i uwazam to za jeden z bezpieczniejszych sportow.
oferowalem nauke dla kolegi na forum z dobrego serca :-)
ale jesli jestes zainteresowana nauka dla dzieci to mozemy sie dogadac...szczerze mowiac to 4 latkiem to chyba sie nie podejmuje bo mam swojego i wiem ze jest ciezko :-)
pozdrowienia
ja sie generalnie nie zajmuje nauka plywania tylko rehabilitacja.
a plywanie to lubie bo to byla moja dzialka na studiach i uwazam to za jeden z bezpieczniejszych sportow.
oferowalem nauke dla kolegi na forum z dobrego serca :-)
ale jesli jestes zainteresowana nauka dla dzieci to mozemy sie dogadac...szczerze mowiac to 4 latkiem to chyba sie nie podejmuje bo mam swojego i wiem ze jest ciezko :-)
pozdrowienia