Kto ma internet w Tele2?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Jak to wszystko czytam, to mysle sobie UFFFFF!!!!....cale szczescie, ze nie chcialo mi sie ruszac mojej umowy z Coditelem i dolaczac internet i telefon do moich 2 komorek w Tango.... (znaczy Tele2).... <lol> a tak planowalam...ale ciagle za duzo to dla mnie zachodu bylo, no i trzeba bylo jakos zgrac w czasie....wypowiedzenie jednej umowy, umowa z P&T (na linie telefoniczna), podpisanie kolejnej umowy....
Tess

Post autor: Tess »

Pytam tutaj, co by nowego tematu nie zakladac.
Mam Modem ADSL w Tele2Tango, kupiony w sobote. I w ogole nie chce mi sie laczyc z internetem. Bylam dzis nawet u nich w serwisie (w ogole straszne ze pierwsze 15 minut serwisu sa za darmo a potem 18,90 EUR za kazde kolejne 15 min :/) i nie potrafili mi uruchomic modemu. Okreslili to jako "powazny problem"i chcieli zebym zostawila komputer do reinstalacji (ale tyle to ja sobie sama w domu potrafie zrobic i nie placic za to 50EUR). Czy ktos mial podobny problem i czy dal rade go rozwiazac? Mam odczucie ze potrzebna bedzie przejsciowka (modem to HUAWEI e169 z wtykiem USB a ja mam jeszcze jeden slot w moim ACERku)... Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc...
<mail napisano z pracy>
ODPOWIEDZ