Wymiana kart C+

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
man

Post autor: man »

bamaza42 pisze:trzymajcie kciuki
Ja trzymam... Sam bede testowac w przyszlym tygodniu. Licze na to, ze i mnie sie uda
MaN
ania_411

Post autor: ania_411 »

dslonce pisze:
ania_411 pisze:no ale jak się okazuje, cyfra też nie gra fair play :?
A ty grasz? wywożąc dekoder (kartę) za granicę? Przecież to niezgodne z regulaminem/umową....
regulamin umowy o abonament:
art.4, &2.1.
używanie sprzętu (w tym karty) dopuszczalne jest wyłącznie na terytorium RP.

a więc nie jestem ok, ale myślę, że jakbyśmy wszyscy grali fair play to cyfra straciłaby znaczną część klientów. nie mam tu na myśli tylko luxa ale i inne kraje do których wywożone są dekodery i karty. jednak mimo wszystko uważam, że jeśli płace za daną usługe to chciałabym ją otrzymywać w całości a nie tylko po części.

a co do nowej karty to jeszcze nie doszła, mam nadzieje że na prawde nie zaginęła nigdzie na poczcie, bo będą jaja ;)
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

No, udalo sie!...bez problemowo...no i TV4 jest (chyba) i chyba zawsze bylo u mnie....rzadko toto ogladam, stad to "chyba"
ania_411

nam takze udało sie bezproblemowo, cyfra dołączyła taką instrukcje obsługi zmiany karty, że chyba ciężko byłoby coś spaprać;)
chciałam jeszcze tylko zwrócić uwagę na to, że odbieramy znów takie programy jak TV4, ZONE REALITY, ZONE CLUB czy DISCOVERY. nie wiem czy to zasługa nowej karty czy nie, w każdym bądz razie znów wiem za co płace :)
w sumie polskich programów jest ponad 40, więc myśle że 38 zł (11e!) to niezbyt wygórowana cena (przez pierwsze 10 miesiecy mieliśmy 30% zniżki i płaciliśmy 28 zł )

pozdrawiam
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

ania_411 pisze:chciałam jeszcze tylko zwrócić uwagę na to, że odbieramy znów takie programy jak TV4, ZONE REALITY, ZONE CLUB czy DISCOVERY. nie wiem czy to zasługa nowej karty czy nie, w każdym bądz razie znów wiem za co płace :)
No właśnie miałem o to zapytać - prawdopodobnie dawno nie robiłaś wyszukiwania kanałów, a jakiś czas temu C+ zrobiła dość sporą rewolucję w rozmieszczeniu kanałów na satelicie. Przy okazji aktywacji karty musiałaś uruchomić wyszukiwanie kanałów, więc jakby "niechcący" się naprawiło :)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
ania_411

faktycznie, nie robiłam :) warto wiedzieć na przyszłość <mrgreen>
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

ania_411 pisze:cyfra dołączyła taką instrukcje obsługi zmiany karty, że chyba ciężko byłoby coś spaprać;)
O, moja droga!....nie znasz zdolnosci co poniektorych.... <lol>
ODPOWIEDZ