Przeniesiono: przeróbki krawieckie

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

oj, Borys...uspokoiles mnie ta informacja....znaczy sie przeprowadzala...bo juz zaczelam miec podejrzenia, ze mam jakies urojenia.... <lol>
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

Odebrałam dzisiaj trench ze skóconymi rękawami i zmniejszonym paskiem z "Retouches Minute" w Cactusie w Belle Etoile. Jak pisałam wcześniej, zapłaciłam 40 EUR ale jestem bardzo zadowolona. Nie wszyscy dają sobie radę z przeróbkami krawiectwa ciężkiego, ale ten zakład zdał egzamin. Patki na rękawach wszyte równo, idealnie dobrana nitka, podszewka nie wyziera spod rękawa. Nie widać przeróbki w ogóle. Polecam.
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Odebrałam dzisiaj trench ze skóconymi rękawami i zmniejszonym paskiem z "Retouches Minute" w Cactusie w Belle Etoile. Jak pisałam wcześniej, zapłaciłam 40 EUR ale jestem bardzo zadowolona. Nie wszyscy dają sobie radę z przeróbkami krawiectwa ciężkiego, ale ten zakład zdał egzamin. Patki na rękawach wszyte równo, idealnie dobrana nitka, podszewka nie wyziera spod rękawa. Nie widać przeróbki w ogóle. Polecam.
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

Czy szanowna ogrodniczka mogłaby wypracować sposób na niepublikowanie podwójnych postów? Bardzo proszę, bo to niby niewiele zachodu, żeby kasować, ale tak często i tylko od jednej użytkowniczki...?
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Szymbi, niestety mam z tym permanentny problem. Po pierwsze nie byłam świadoma,że jestem w stanie samodzielnie skasować posta. Uświadomił mnie o takiej opcji (bardzo mu dziękuję, że zrobił to w bardzo grzeczny i uprzejmy sposób) jeden z forumowiczów.
Niestety za KAŻDYM razem rwie mi się połączenie internetowe przy zamieszczaniu posta. Po próbie ponownego wejscia do portalu post wskakuje raz jeszcze. Już przezornie "wychodziłam z programu" by tego uniknąć. Niestety, wczoraj zdarzylo się raz jeszcze. Teraz już wiem co robić. Nie ma powodu by mnie tak "opieprzać".
Agata

Post autor: Agata »

bamaza42 pisze: Pani Beata zdaje sie jakis czas temu zmienila adres - Agata zna namiary, ale nie jestem pewna, czy sie czasem nam ostatnio dziewczyna nie "rozsypala"
Co do 'rozsypek' to obie bylysmy w takim stanie, i Beata i ja ;-) Beata jest juz w dobrej formie, wiec mysle, ze mozna do niej uderzyc. Przeprowadzila sie na av de la Gare. Polecam i chetnie sluze telefonem.

Pozdrawiam
Agata
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

...znaczy...gratulowac Ci juz mozna?.... :)
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Prosze Pan, czy tu chodzi o ta pania na Avenue de la Gare, "Retouche" cos tam?

Czy ktos moglby mi poslac namiary. Sprawa raczej pilna.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
mary_81

Post autor: mary_81 »

Poszło na PW.
ODPOWIEDZ