Mieszkanie blisko Kirchbergu od wrzesnia - poszukiwane

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
rzuwiu

Mieszkanie blisko Kirchbergu od wrzesnia - poszukiwane

Post autor: rzuwiu »

Witam,

Od wrzesnia zaczynam prace na Kirchbergu. Jako ze przenosze sie z cala rodzina (zona plus dwojka dzieciakow) zaczynam powoli poszukiwania mieszkania we wzglednej bliskosci szkoly europejskiej i instytucji. Jezeli ktos z Was mialby jakies info o godnym polecenia mieszkaniu z 2-3 sypialniami w rozsadnej cenie to prosilbym o kontakt.

Bede rowniez wdzieczny za wszelkie inne sugestie ktore pomoga mi w znalezieniu odpowiedniego lokum. Agencje godne polecenia, strony internetowe, dzielnice godne uwagi, etc?

wielkie dzieki ;)
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Nie bardzo wiem, co rozumiesz przez "rozsadna cene"....zwlaszcza w kontekscie warunkow luksemburskich...wiec trudno mi powiedziec, czy masz szanse znalezc to, czego szukasz - akurat na Kirchbergu, ktory nalezy raczej do drozszych lokalizacji...aczkolwiek na pewno atrakcyjnych...
Moze najpierw rozejrzyj sie tu: www.athome.lu

A poza tym - polecam nasze "Informatorium" http://www.polska.lu/informatorium/index.html
rzuwiu

Post autor: rzuwiu »

z ogloszen na tej stronie (ktora sledze) wynika ze do 1500 EUR (rent plus charges) mozna juz cos znalezc.

Ceny do tej granicy wydaja mi sie rozsadne (oczwiscie diabel tkwi w szczegolach). Pytam bo moze akurat ktos bedzie mial przydatne info co pozwoli np uniknac prowizji agencyjnej lub "landlorda" ktorego nalezy unikac...

dzieki za info
ODPOWIEDZ