gdyby tak przekonac moj piec by znow grzal..
-
gdyby tak przekonac moj piec by znow grzal..
Szanowni Panstwo....
....help!!!!
Czy ktos moze ma pojecie jak przekonac piec by znow grzal? wszystkie kaloryfery zimne, mieszkam w igloo (
w jednym z pomieszczen na dole jest jakies glowne "cos" co zwykle buczalo.. a teraz sobie przestalo
konsultacja telefoniczna przyniosla odpowiedz "zgasl"... czy ktos z Was ma pojecie jak sie budzi piece i dysponuje chwilka czasu?
bede bardzo wdzieczna za pomoc!
....help!!!!
Czy ktos moze ma pojecie jak przekonac piec by znow grzal? wszystkie kaloryfery zimne, mieszkam w igloo (
w jednym z pomieszczen na dole jest jakies glowne "cos" co zwykle buczalo.. a teraz sobie przestalo
konsultacja telefoniczna przyniosla odpowiedz "zgasl"... czy ktos z Was ma pojecie jak sie budzi piece i dysponuje chwilka czasu?
bede bardzo wdzieczna za pomoc!
-
Jak buczalo i przestalo, to chyba na mazut... Czy obok tego czegos jest taki duzy pojemnik w ktorym jest/byla tajemnicza ciecz?Dorotkamaria pisze:w jednym z pomieszczen na dole jest jakies glowne "cos" co zwykle buczalo.. a teraz sobie przestalo
Tak czy inaczej – mysle, ze potrzebna tu jest konsultacja specjalisty. Ja moge z cala pewnoscia rekomendowac takiego jednego, co u mnie piec naprawial i tak jak naprawil, to ten piec dziala i dziala i przestac nie chce Kontakt do niego (niejakiego eubulusa) znajdziesz oczywiscie... na polska.lu dokladnie o tu: http://www.polska.lu/viewtopic.php?p=9421#9421
-
szczesliwie mialam okaze zetknac sie juz z Panem Eubulusem i chwalic go bede do konca mego pobytu w tymze kraju... o nim tez dzis z samego rana pomyslalam tylko cos telefonow dzis nie odbiera (((
u mnie do tej pory walczyl z hydraulika ale widze, ze umiejetnosci sa o wiele wieksze... dziekuje za info
u mnie do tej pory walczyl z hydraulika ale widze, ze umiejetnosci sa o wiele wieksze... dziekuje za info
-
-