Szukam pokoju/kawalerki do wynajęcia od początku marca
-
Szukam pokoju/kawalerki do wynajęcia od początku marca
Hej,
szukam pokoju lub kawalerki do wynajecia w Luxembourgu, najchetniej blisko centrum (ale niekoniecznie) od poczatku marca. Jesli natrafiliscie na jakies ogloszenie w tej sprawie prosze dajcie mi znac na priva.
Dzieki,
Monika
szukam pokoju lub kawalerki do wynajecia w Luxembourgu, najchetniej blisko centrum (ale niekoniecznie) od poczatku marca. Jesli natrafiliscie na jakies ogloszenie w tej sprawie prosze dajcie mi znac na priva.
Dzieki,
Monika
-
Hej,
Od marca zaczynam staż w Europejskim Trybunale Sprawiedliwości. Szukam pokoju na 5 miesięcy (marzec - lipiec). Czy znacie może kogoś, kto ma do wynajęcia pokój/szuka współlokatora?
Okazuję się, że znalezienie lokum w Lux przez internet nie jest proste...
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie!
Dzięki,
Ola
Od marca zaczynam staż w Europejskim Trybunale Sprawiedliwości. Szukam pokoju na 5 miesięcy (marzec - lipiec). Czy znacie może kogoś, kto ma do wynajęcia pokój/szuka współlokatora?
Okazuję się, że znalezienie lokum w Lux przez internet nie jest proste...
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie!
Dzięki,
Ola
Cześć,
też się podepnę do tematu. Od marca zaczynam pracę w Luksemburgu i całkowicie się zgadzam z przedmówczynią. Przez internet jest ciężko coś znaleźć. Albo inaczej... znaleźć bardzo łatwo, ale wynająć na odległość jest już ciężko.
Przyjeżdżam do Lux w niedzielę 1go marca i szukam czegoś na parę dni. Później wynajmę już sobie coś na dłużej.
Jeżeli ktoś może i chce konkretnie pomóc, to z góry dziękuję.
A swoją drogą, to witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy post na Waszym forum
Pozdrawiam,
Wojtek
też się podepnę do tematu. Od marca zaczynam pracę w Luksemburgu i całkowicie się zgadzam z przedmówczynią. Przez internet jest ciężko coś znaleźć. Albo inaczej... znaleźć bardzo łatwo, ale wynająć na odległość jest już ciężko.
Przyjeżdżam do Lux w niedzielę 1go marca i szukam czegoś na parę dni. Później wynajmę już sobie coś na dłużej.
Jeżeli ktoś może i chce konkretnie pomóc, to z góry dziękuję.
A swoją drogą, to witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy post na Waszym forum
Pozdrawiam,
Wojtek
Mysle, ze jak na pare pierwszych dni, to nie od rzeczy pomyslec o jakims niedrogim hotelu....bylo o hotelach/lokum na poczatek na forum nie raz, nie pamietam, ale moze zostala ta informacja umieszczona tez w informatorium... Jak z niewielkim bagazem na poczatek, to polecam schronisko mlodziezowe - czysto, tanio, dobry punkt...