Do sprzedania połowa domu w BRIDEL

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
Awatar użytkownika
Didus

Do sprzedania połowa domu w BRIDEL

Post autor: Didus »

Witam!
Mam grzecznościową informację w sprawie sprzedaży połowy domu bliźniaka w mieście Bridel, nie znam za wiele technicznych informacji np.na temat metrażu ale jest to chyba min około 150m2, wiem że ogrzewanie jest elektryczne kumulacyjne korzystające z taryfy nocnej, chyba jedyną wadą jest to że do poprawy jest dach bo jest już w nie zbyt super stanie, rozkład pomieszczeń jest następujący:podpiwniczenie gdzie jest kuchnia z wyjściem przed dom oraz pomieszczenie gospodarcze,parter to 2 duże pokoje, przedpokój w wejściem do domu od strony ulicy,garaż, taras na kuchnię letnią z wyjściem przed dom, piętro to 4 pokoje,łazienka i przedpokój, jest również strych, mieszkanie jest odświerzone wręcz gotowe do zamieszkania ale myślę że najlepiej jest się skontaktować z właścicielem powołując się na informacjie od Darka i umówić się i samemu podjechać i zobaczyć.
(do ceny należy doliczyć moją prowizję 5% HiHi:) ale to już żartobliwie:) no może zapas piwa na miesiąc:)

+352621194681 Claude Muller (rozmawia niemiecki, luxemburski,francuski, angielski)
Borys

Post autor: Borys »

Sie masz Didus!

Czy Ty aby nie wklejasz po raz drugi tego samego ogloszenia ? W "ogloszenia drobne" jest Twoje ogloszenie o identycznej tresci. Jak chcesz by trafilo ono do wiekszej ilosci czytelnikow to moze poprostu podnies tamto zamiast tworzyc kolejny temat ?

Pozdrawiam i powodzenia w sprzedazy.
Awatar użytkownika
Didus

Post autor: Didus »

Witam!
Wiem Borys że dałem jeszcze raz to samo ogłoszenie ale tylko dlatego że zauważyłem że jest oprócz działu ogłoszenia drobne również dział mieszkania więc tu również pasuje takie ogłoszenie. Myślę że to chyba nic złego:)?
pozdro
ODPOWIEDZ