Firma do przeprowadzki z Luxa do Luxa

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
Awatar użytkownika
j23

Firma do przeprowadzki z Luxa do Luxa

Post autor: j23 »

Czy ktos moze polecic (zniechecic do) jakas firme na przeprowadzke z Luxa do Luxa?
Oczywiscie im tansza tym lepsza zakladajac wystarczajaca jakosc.
Awatar użytkownika
xtheo7

Post autor: xtheo7 »

Przeprowadzala mnie kilka razy firma Stref. Profesjonalnie, punktualnie, nic nie potlukli, meble rozkrecili na starym adresie i skrecili na nowym. Co do ceny, to pewnie sa i tansi, ale Stref to jest tu b.znana firma.

Albert Streff Transports Internationaux Déménagement Sàrl
138 rte d'Arlon
L - 8008 Strassen (Stroossen)
Tél: 31 09 21
Fax: 31 84 12
BP: 9 L-8001 Strassen
Awatar użytkownika
j23

Tak, Streff jest znany.

Np. Znalazlem oglaszajaca sie w Luxie niemiecka firme z Trieru: Steffgen Umzuge. Moze byc rownie dobra a tansza. Moze ktos w Niemczech ja uzywal?
paulina

Post autor: paulina »

Kilka razy na miescie widzialam ciezarowki z nazwa NADIN.Osobiscie nie mam zadnego doswiadczenia ,poniewaz do tej pory korzystalam z pomocy znajomych , ale zawsze mozesz sprawdzic przynajmniej cennik na ich stronie www.nadin.lu Jesli nie to zawsz pozostaje ci Les pages jaunes w ksiazce telefonicznej. <bezradny>
Borys

Post autor: Borys »

A moze taniej by bylo zajac sie tym samemu ?

Ja mam dwa samochody , jeden Fiat PICK UP a drugi VW kombi.
Weekendy mam wolne piatek po 14.00 do niedzieli wieczor. Nosic tez potrafie.
Przemysl sprawe, jesli Cie to interesuje mozemy podjac sie wyzwania.

Od dawna chce postawic ogloszenie na forum z oferta pomocy w przeprowadzkach badz przewozu wiekszych rzeczy zeby Pick Up zarobil na swoj remont ale jak widac zabieram sie do tego jak pies do jeza. <rotfl>
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
oley11

Post autor: oley11 »

polecam: Nadin, Allied Arthur Pierre, Vaglio Demenagements i Daleiden (daleiden chyba najtansza z tych czterech)

Steffgen chyba tez jest okej. na bank maja spore doswiadczenie w Luxie.
MaWi

Post autor: MaWi »

oley11 pisze:polecam: Nadin, Allied Arthur Pierre, Vaglio Demenagements i Daleiden (daleiden chyba najtansza z tych czterech)
Daleiden jest rzeczywiscie najtansza. Nie korzystalem co prawda, ale rozwazalem niegdys i z cennikow kilku firm (w tym Streffa i Daleiden) oni byli wlasnie najtansi. Ponadto w rozmowie z pania (bodaj szefowa biura na rue de Cessange) wyniklo, ze ona ma sentyment do Polakow, gdyz swojego czasu czesto bywala w Warszawie i wiaze sie z tym dla niej sporo milych wspomnien ( ;) ). Nie mam pojecia, czy to przeklada sie jakos na relacje biznesowe w tym przypadku, ale z pewnoscia nie zaszkodzi :)
Awatar użytkownika
j23

Borys pisze: Przemysl sprawe, jesli Cie to interesuje mozemy podjac sie wyzwania.
<rotfl>
Wyslalem Ci wiadomosc.
ODPOWIEDZ