szukam mieszkania 3-4 sypialnie
szukam mieszkania 3-4 sypialnie
Wyglada na to, ze niedlugo do Was dolacze i zaczelam rozgladac sie za mieszkamiem. Dajcie znac jesli uslyszycie o lokum spelniajacym kryteria:
min 3 sypialnie
max pol godziny samochodem od Kirchbergu (chetniej w kierunku centrum)
chetniej nieumeblowane
wolne od lutego/marca
Z gory dziekuje.
min 3 sypialnie
max pol godziny samochodem od Kirchbergu (chetniej w kierunku centrum)
chetniej nieumeblowane
wolne od lutego/marca
Z gory dziekuje.
- kajapapaja
a nie lepiej zacząc od możliwości finansowych?
i w zależności od tego czym się dysponuje można szukać albo centrum Lux-city albo 30 minut autem od Kirchbergowa....
i w zależności od tego czym się dysponuje można szukać albo centrum Lux-city albo 30 minut autem od Kirchbergowa....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Mnie się zdarzyło tylko kilka razy tamtędy jechać w godzinach rannych, ale przejechanie samego ronda może zająć te 15-20 min. Potem dolicz jeszcze ok. 15 min. na zaparkowanie i odprowadzenie dziecięcia no i jeszcze kilka na dojazd do pracy. Przy czym z czasem oczywiście ustalasz sobie optymalną trasę i tu możesz sporo zyskać.Biała pisze:My mieszkamy pod miastem, 12 km licząc od Kirchbergu pod drzwi domu - kierunek na Trier. Podróż zajmuje nam bez korków ok. 8-10 minut a w godzinach szczytu dochodzi w najgorszym wypadku do 20 minut.
20 minut??? tylko 12 km od Kirchebrgu??? Ja tam od kazdego co miesza w Trier szlysze, ze im zajmuje 20 minut <rotfl>Biała pisze:My mieszkamy pod miastem, 12 km licząc od Kirchbergu pod drzwi domu - kierunek na Trier. Podróż zajmuje nam bez korków ok. 8-10 minut a w godzinach szczytu dochodzi w najgorszym wypadku do 20 minut.
Musisz, mru, szukac naprawde gdzies bardzo blisko. Ja mam z garazu do garazu rowne 8 km i zajmuje mi to w normalnych warunkach 10 min, a w godzinach szczytu ok 20-25 min.
P.S. Ktora trasa j23 jezdzisz do/z Sandweiler, bo ja tez stad, ale 30 min to prawie nigdy nie potrzebuje, a jezdze nawet kawalek dalej niz Oszon.
P.S. Ktora trasa j23 jezdzisz do/z Sandweiler, bo ja tez stad, ale 30 min to prawie nigdy nie potrzebuje, a jezdze nawet kawalek dalej niz Oszon.