A moze ktos chcialby kupic ladny dom z ogrodem?

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
Awatar użytkownika
bisia

Post autor: bisia »

Moi drodzy

Wy tu o wynajmowaniu mieszkan, a moze ktos chcialby o krok dalej pojsc i ladny dom z ogrodem kupic ?

Pytam calkiem serio. :)
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

moje mieszkanie w Trier ma niby ponad 90 m2, ale z tymi skosami i duplexami to nigdy nie wiadomo, jak to jest, na moje wyczucie, to ono netto ma moze 75m2, ale dla mnie wystarczy.

Przy okazji musze wyprobowac, jak to jest z tym wklejaniem zdjec. Sprobuje wkleic zdjecie mojego living roomu.

Dom, i to z ogrodem? Horror, nie ma nic gorszego niz wlasnemi rencami cus w jakims ogrodku robic <boisie>
Załączniki
Living
Living
Ostatnio zmieniony 05-11-2007, 20:20 przez byly, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

no pewnie - ja bym chciala - od bardzo dawna bym chciala - dom, z ogrodem...a jak jeszcze do tego ma kominek....? :) <bujawoblokach>
Awatar użytkownika
bamaza42

...i pewnie dalej bede chciala....tak do emerytury... :( - a potem wroce do mojego malenkiego mieszkanka z malenkim ogrodkiem w Gdansku.... :)
Awatar użytkownika
bisia

Kominka na dzien dzisiejszy niet-zostal zlikwidowany, ale zawsze mozna go odbudowac wg wlasnego gustu. :)

Bamaza ja calkiem serio o tym domu mowie. :)
Awatar użytkownika
bamaza42

Dom, i to z ogrodem? Horror, nie ma nic gorszego niz wlasnemi rencami cus w jakims ogrodku robic
byly - ty mieszczuchu przebrzydly- banialukow tu nie rozsiewaj.... :)
Awatar użytkownika
bamaza42

bisia pisze:Bamaza ja calkiem serio o tym domu mowie
wiesz...ja cale zycie calkiem serio marze o domku - nie musi byc duzy (nawet lepiej, zeby nie byl!)....ale rzeczywistosc jest niestety bardziej banalna i sprowadza mnie nieustannie na ziemie... :(
Przeslij jakies szczegoly, namiary....zobaczyc/pomyslec - nic nie kosztuje! :)
Awatar użytkownika
bisia

Byly- ogrod nie znaczy plantacja salaty itp. Ogrod to tez drzewa, trawa, kwiatki i inne roslinki, ze nie wspomne o radosci jak wszystko na wiosne po malutku sie do zycia budzi.
:)
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

ja wszystko rozmiem, ale dla mnie náwet pielenie chwastow na 10m2 byloby katorga.

Ja bym chcial miec taki penthouse na ostatnim pietrze, z duzym tarasem i drzewami w donicach, to by mi wystarczylo.

Na razie mam strych, wkleilem u gory zdjecie mojego living roomu
Awatar użytkownika
bamaza42

bisia pisze:Byly- ogrod nie znaczy plantacja salaty itp. Ogrod to tez drzewa, trawa, kwiatki i inne roslinki, ze nie wspomne o radosci jak wszystko na wiosne po malutku sie do zycia budzi.
:)
dokladnie! - ogrod to tez grill, lezak, itp... - nigdzie nie trzeba sie tluc! :) A ze trawe trzeba raz na srednio 2 tygodnie skosic - toz to sama przyjemnosc (pod warunkiem, ze ten trawnik nie ma powierzchni 1 ha...) - ruch, swieze powietrze.... <bujawoblokach> <okularnik>
Awatar użytkownika
bisia

Bamaza jak masz traktor do koszenia trawy <lol> to jak piszesz sama radocha. :) Jak widac na zdjeciach traktor jest niezbedny. <lol>
Załączniki
wspomniany ogrod
wspomniany ogrod
ogrod.jpg
i nastala wiosna
i nastala wiosna
wiosna1 002.jpg
Ostatnio zmieniony 05-11-2007, 20:48 przez bisia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bisia

Dzieki MaWi.Tak troche z lenistwa sie podpielam.Moze to jednak dobry pomysl na rozdzielenie tych tematow?

Pozdr.
Bisia
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

bisia pisze:Tak troche z lenistwa sie podpielam.Moze to jednak dobry pomysl na rozdzielenie tych tematow?
Tylko kto da gwarancję, że wszyscy się znowu do głównego wątku "z lenistwa" nie podepną <lol>
Awatar użytkownika
bisia

Przyjdzie Herold wioskowy i zrobi porzadek :) <lol> Juz sama napisalam o rozdzielenie tych tematow. <lol>
Awatar użytkownika
LuxTeam

Post autor: LuxTeam »

bisia pisze:Przyjdzie Herold wioskowy i zrobi porzadek :) <lol> Juz sama napisalam o rozdzielenie tych tematow. <lol>
Abrakadabra-hokuspokus – przyszedl i zrobil. Zapraszamy do dalszej dyskusji, skoro tak dobrze sie rozwija! :)
LuxTeam
ODPOWIEDZ