szukam mieszkania (studio) lub pokuju

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
agakar6

szukam mieszkania (studio) lub pokuju

Post autor: agakar6 »

Witam,

jestem tu od miesiaca a dopiero dzis dzieki wp.pl dowiedzialam sie ze jest taki portal :)

od miesiaca szukam czegos w formie studia lub pokuju w domu. Najlepiej poza miastem - ze wzgledu na koszty mieszkania w miescie - nie mam problemu z dojezdzaniem i szukaniem parkingu:)

Moze akurat bedziecie cos zwalniac lub slyszeliscie o takiej ofercie.

Moze byc nieumeblowane.

Z gory dziekuje za wszelkie podpowiedzi.

aga
MaWi

Post autor: MaWi »

agakar6 pisze:jestem tu od miesiaca a dopiero dzis dzieki wp.pl dowiedzialam sie ze jest taki portal :)
Z Wirtualnej? To i tam o nas juz wiedza? A moglabys podrzucic linka z tej wp? Czy to byl jakis artykul o Luxie czy po prostu adres wpadl ci przez wyszukiwarke wp? Z ciekawosci pytam, bo ostatnio tyle wokol Luxa szumu w Polsce, ze normalnie az sie nam tu w glowach zaczyna przewracac <mrgreen>
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

MaWi pisze:Z Wirtualnej? To i tam o nas juz wiedza? A moglabys podrzucic linka z tej wp?
A proszem ciem bardzo ;) - dzisiaj rano na głównej stronie portalu znalazłem to.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
MaWi

Post autor: MaWi »

No, tak... ale stamtad, to sie kolezanka chyba nie dowiedziala o polska.lu, bo tam ani slowa o nas nie ma?...
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

MaWi pisze:No, tak... ale stamtad, to sie kolezanka chyba nie dowiedziala o polska.lu, bo tam ani slowa o nas nie ma?...
No fakt, dopiero po niewczasie zauważyłem "słabość intelektualną" swojej wypowiedzi (© by Agata).
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

wilqs72 pisze:A proszem ciem bardzo ;) - dzisiaj rano na głównej stronie portalu znalazłem to.
tandeta dziennikarska z Metra rodem, jak mozna wogóle takie teksty publikować!
a potem dostaje maila z pytaniami jak sie dostac do pracy w instytucjach bez konkursu i poza regulaminowymi procedurami stazowymi
<zly>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
ODPOWIEDZ