jestem tu od miesiaca a dopiero dzis dzieki wp.pl dowiedzialam sie ze jest taki portal
od miesiaca szukam czegos w formie studia lub pokuju w domu. Najlepiej poza miastem - ze wzgledu na koszty mieszkania w miescie - nie mam problemu z dojezdzaniem i szukaniem parkingu:)
Moze akurat bedziecie cos zwalniac lub slyszeliscie o takiej ofercie.
agakar6 pisze:jestem tu od miesiaca a dopiero dzis dzieki wp.pl dowiedzialam sie ze jest taki portal
Z Wirtualnej? To i tam o nas juz wiedza? A moglabys podrzucic linka z tej wp? Czy to byl jakis artykul o Luxie czy po prostu adres wpadl ci przez wyszukiwarke wp? Z ciekawosci pytam, bo ostatnio tyle wokol Luxa szumu w Polsce, ze normalnie az sie nam tu w glowach zaczyna przewracac <mrgreen>
wilqs72 pisze:A proszem ciem bardzo - dzisiaj rano na głównej stronie portalu znalazłem to.
tandeta dziennikarska z Metra rodem, jak mozna wogóle takie teksty publikować!
a potem dostaje maila z pytaniami jak sie dostac do pracy w instytucjach bez konkursu i poza regulaminowymi procedurami stazowymi
<zly>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu