do wynajecia mieszkanie w Moutfort

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
kot00

do wynajecia mieszkanie w Moutfort

Post autor: kot00 »

Od 1 grudnia 2007 bedzie do wynajecia mieszkanie/studio w Moutfort. Podobno ma 50 m2, duzy pokoj w ksztalcie litery L. Miejsce parkingowe na zewnatrz, piwnica, duzy balkon. Nieumeblowane ale jest pralka. Istnieje mozliwosc odkupienia od nas mebli tj. lozko, stol i 4 krzesla, mala sofa, stolik przy sofie, dwie komody, szafka przy lozko i rozne takie. Meble malo chodzone :) , prawie wszystko kupione w IKEI na jesieni 2005 r., kolor: orzech. Niedrogo.
Czynsz: 670 eur + 75 oplaty (w tym juz kablowka ELTRONA), kaucja 1500, bez agencji
Umowa na rok z mozliwoscia przedluzenia na kolejny. Pozwolona nam trzymac zwierzaka czyli burego kota. Nie wiem jak z psem.
Moutfort jest wioska za Sandweiler jadac w kierunku Remich. Na Kirchberg 15 km. Sa 3 linie autobusowe, ktore tu dojezdzaja, wszystkie jada do centrum miasta a jedna z nich przez Kirchberg. We wiosce jest piekarnia, fryzjer i o dziwo a la spozywczak, oczywiscie restauracje, nawet trzy i salon Peugota.
Wklejanie zdjec mi zupelnie nie wychodzi wiec zainteresowanym oczywiscie przesle je e-mailem.
Awatar użytkownika
Katerina

Post autor: Katerina »

czy ta oferta jest nadal aktualna?
Katerina the Great.....in Lux
Borys

Post autor: Borys »

O ile mi wiadomo Kot00 juz jest w Warszawie. Proponuje wyslac do niej e mail za pomoca forum ewentualnie priv i sie dowiesz.

Pozdrawiam
Ura Bura Szef Podwóra
ODPOWIEDZ