Spory pokój od zaraz

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
Awatar użytkownika
Font

Spory pokój od zaraz

Post autor: Font »

Witam,

Na dniach będę zwalniał swój pokój w Wincheringen i szukam kogoś na swoje miejsce. Szybkie informacje:
- Dojazd autobusem do Kirchberg to jakieś 35-40 minut (było szybciej ale remontują drogę i jest lekki objazd), potem autobus jedzie dalej do centrum, jeździ się na bilecie z Luxembourga.
- Pokój jest duży, z ładnym widokiem, doświetlony.
- W pokoju jest szafa, telewizor+jakaś kablówka, łóżko, stół/biurko, dwie komody, lampa... w zasadzie wszystko czego potrzeba.
- Mieszkanie dzieli się z jednym współlokatorem, bardzo sympatyczna i porządna osoba, młody, pracujący w Luxembourgu, polak.
- Poza pokojem wynajmowanym i pokojem współlokatora na mieszkanie składa się duży pokój z aneksem kuchennym, kanapami i wielkim ekranem opuszczanym + rzutnikiem (świetnie ogląda się filmy, gra w gry). Kuchnia w pełni wyposażona, włącznie ze zmywarką. Poza tym duża łazienka której również nic nie brakuje (jest pralka, prysznic etc. jest też nieużywana duża wanna i jakaś suszarka automatyczna, ale nigdy nie używałem)
- Jest dostępne miejsce parkingowe.
- Okolica jest magiczna. Winnice, rzeka, wzgórza i lasy + do mieści się w nowej części miejscowości – nowoczesne domy, piękne auta. Jest spokojnie, cicho, ale też jest pizzeria, jakieś knajpki małe, jest gdzie wypić piwo.
- Koszt – 550 euro miesięcznie – wszystko wliczone, włącznie z internetem itp.
- Kaucja 200 euro.
- Żadnych dodatkowych agencyjnych opłat.

Ogólnie bardzo chwalę sobie mieszkanie tam, ale w końcu sprowadzam sobie dziewczynę z Polski, kota i znaleźliśmy sobie mieszkanko w Lux ( znacznie drożej ;) ) do którego wprowadzamy się już na dniach.

Jeżeli są jacyś zainteresowani, mogę podesłać zdjęcia. Zależy mi na tym żeby ktoś jak najszybciej wynajął moje miejsce więc pewnie kto pierwszy ten lepszy ;) Pisać na selvanis@gmail.com
Awatar użytkownika
Font

Re: Spory pokój od zaraz

Mała zmiana: pokój dostępny będzie od 26 czerwca.
Awatar użytkownika
Font

Re: Spory pokój od zaraz

Rozpuszczam to ogłoszenie nieco dalej, tutaj link do zdjęć pokoju: https://goo.gl/photos/ohskixCb9yPuXSR49
ODPOWIEDZ