Witam,
Na dniach będę zwalniał swój pokój w Wincheringen i szukam kogoś na swoje miejsce. Szybkie informacje:
- Dojazd autobusem do Kirchberg to jakieś 35-40 minut (było szybciej ale remontują drogę i jest lekki objazd), potem autobus jedzie dalej do centrum, jeździ się na bilecie z Luxembourga.
- Pokój jest duży, z ładnym widokiem, doświetlony.
- W pokoju jest szafa, telewizor+jakaś kablówka, łóżko, stół/biurko, dwie komody, lampa... w zasadzie wszystko czego potrzeba.
- Mieszkanie dzieli się z jednym współlokatorem, bardzo sympatyczna i porządna osoba, młody, pracujący w Luxembourgu, polak.
- Poza pokojem wynajmowanym i pokojem współlokatora na mieszkanie składa się duży pokój z aneksem kuchennym, kanapami i wielkim ekranem opuszczanym + rzutnikiem (świetnie ogląda się filmy, gra w gry). Kuchnia w pełni wyposażona, włącznie ze zmywarką. Poza tym duża łazienka której również nic nie brakuje (jest pralka, prysznic etc. jest też nieużywana duża wanna i jakaś suszarka automatyczna, ale nigdy nie używałem)
- Jest dostępne miejsce parkingowe.
- Okolica jest magiczna. Winnice, rzeka, wzgórza i lasy + do mieści się w nowej części miejscowości – nowoczesne domy, piękne auta. Jest spokojnie, cicho, ale też jest pizzeria, jakieś knajpki małe, jest gdzie wypić piwo.
- Koszt – 550 euro miesięcznie – wszystko wliczone, włącznie z internetem itp.
- Kaucja 200 euro.
- Żadnych dodatkowych agencyjnych opłat.
Ogólnie bardzo chwalę sobie mieszkanie tam, ale w końcu sprowadzam sobie dziewczynę z Polski, kota i znaleźliśmy sobie mieszkanko w Lux ( znacznie drożej ) do którego wprowadzamy się już na dniach.
Jeżeli są jacyś zainteresowani, mogę podesłać zdjęcia. Zależy mi na tym żeby ktoś jak najszybciej wynajął moje miejsce więc pewnie kto pierwszy ten lepszy Pisać na selvanis@gmail.com
Spory pokój od zaraz
Re: Spory pokój od zaraz
Mała zmiana: pokój dostępny będzie od 26 czerwca.
Re: Spory pokój od zaraz
Rozpuszczam to ogłoszenie nieco dalej, tutaj link do zdjęć pokoju: https://goo.gl/photos/ohskixCb9yPuXSR49