Witam,
Mam możliwość wynajęcia całego domu z 2 osobnymi mieszkaniami w lepszej cenie ale nie potrzebuję 2 mieszkań i nie stać mnie na 2 mieszkania dlatego moge się z kimś podzielić i wynając razem na spółkę.
Mieszkanie całkowicie nowe, z gotową kuchnią i łzienką, około 70-80m2, cena około 600E plus opłaty 150E.
Jedyny mankanemt co dla nie których to odległość od centrum LUX około 50km na północ ale to zależy jak komu pasuje.
Więcej info na priva.
Mieszkanie do wynajęcia.
Re: Mieszkanie do wynajęcia.
Witam! Ja chcew ynająć to mieszkanie od zaraz, pracuję wl uxemburgu tylko mam 3 dzieci już większych9 i 7 lat jestemyś w domu tylko na wieczór bo cały dzień mamy zajęćia i dodatkowe lekcje, jeżelito p anu nie przeszkadza to od zaraz mogę wynając to mieszkanie??? Jakie to miasto dokładnie ????
mójtel 352 621 472 289
annaostrowska1@vip.onet.pl
mójtel 352 621 472 289
annaostrowska1@vip.onet.pl
Witam,
Odpiszę do Pana dokładniej i więcej na temat mieszkania na weekend bo w tym momencie tak mi wypadło że nie mam jak sie tym zająć dopiero około weekendu.
pozdrawiam
Odpiszę do Pana dokładniej i więcej na temat mieszkania na weekend bo w tym momencie tak mi wypadło że nie mam jak sie tym zająć dopiero około weekendu.
pozdrawiam
I jak z tym mieszkaniem ??? Ja mogę od zaraz je wynająć zależy mi na czasie ...pozdrawiam
Witam,
Przepraszam ze dopisuję dopiero dziś ale właśnie dlatego że z czasem tak wyszło to dopiero dziś mogę odpisać.
Ale niestety nic z tego nie wyszło:(
Sam w tym momencie dalej szukam mieszkania mimo że miałem niemal pewna opcję aż 2 apartamentów za dobrą cenę to jednak ktoś miał więcej do powiedzenia w tym temacie mimo że pojawił się po czasie.
Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Przepraszam ze dopisuję dopiero dziś ale właśnie dlatego że z czasem tak wyszło to dopiero dziś mogę odpisać.
Ale niestety nic z tego nie wyszło:(
Sam w tym momencie dalej szukam mieszkania mimo że miałem niemal pewna opcję aż 2 apartamentów za dobrą cenę to jednak ktoś miał więcej do powiedzenia w tym temacie mimo że pojawił się po czasie.
Pozdrawiam i zycze powodzenia.