Wolne mieszkanie w centrum Luksemburga

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
Adda

Wolne mieszkanie w centrum Luksemburga

Post autor: Adda »

Dzien dobry,

Szukam lokatora do mojego bylego mieszkania najlepiej od 1szego lutego. Jestem juz w nowym mieszkaniu i z powodu okresu wypowiedzenia cierpie na "podwojny czynsz" wiec probuje przyspieszyc obrot spraw.

Luksemburg centrum, obok place des Bains, pierwsze pietro bez windy, studio okolo 45m2: kuchnia, lazienka, toaleta, jeden duzy pokoj, w pelni umeblowane (ikea, duzo szaf(ek) i schowkow, pralka, przybory kuchenne, posciel itp.). Stare budownictwo: drewniane belki pod sufitem w kuchni etc. Swietne polozenie w ozywionej okolicy (nie bedzie odpowiadac osobom spragnionym ciszy). Wynajem minimum na rok.

Czynsz + oplaty (bez pradu) to okolo 1100 euro na miesiac. Do tego kaucja (bodajze dwa miesiace czynszu) i oplata dla agenta (500 euro lub miesiac czynszu, niestety nie wiem ile sobie zazyczy).

Uwaga: lokator musi zostac zaakceptowany przez agenta nieruchomosci i wlasciciela, sa dosyc wymagajacy czyli "dobra" umowa o prace, jedna osoba, kaucja musi byc wplacona wraz z objeciem mieszkania (uprzednio znaleziony lokator niestety "nie sprostal" wiec wole uprzedzic).

Osoby zainteresowane prosze o kontakt na priv.

Dzieki
ODPOWIEDZ