Taxi na telefon w Lux-Ville
Taxi na telefon w Lux-Ville
Jakie radio-taxi polecacie w Lux-Ville, bo nie mam zielonego pojecia, a chodzi i szybki z sprawny przejazd z Cloche d´Or na lotnisko, tzn. zeby po zamowieniu taksowki na telefon nie czekac godzinami na przyjazd jak to ma miejsce np. w Bruxie. Cena jest raczej drugorzedna.
Borys wysilil sie na dowcip, ale niezbyt mu to wyszlo.
Gdybym jechal z Trewiru, to bym wzial taksowke miejscowa, bo firmy sa solidne i przyjezdzaja blyskawicznie. W Luxie nigdy nie zamawialem taryfy, wiec sie pytam, bo mam tylko nazwy z ksiazki telefonicznej, ale nie wiem, ktora firma jest najlepsza (w sensie najszybsza)
Gdybym jechal z Trewiru, to bym wzial taksowke miejscowa, bo firmy sa solidne i przyjezdzaja blyskawicznie. W Luxie nigdy nie zamawialem taryfy, wiec sie pytam, bo mam tylko nazwy z ksiazki telefonicznej, ale nie wiem, ktora firma jest najlepsza (w sensie najszybsza)
- kajapapaja
były, na recepcji powinni mieć listę miejscowych radio-taxibyly pisze:Jakie radio-taxi polecacie w Lux-Ville,
na wejściu poproś żeby ci zamówili na konkretną godzinę i już
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Re: Taxi na telefon w Lux-Ville
Hej! najbardziej solidne jest Taxi Calux - 482233 - http://www.colux.lu/mmp/online/website/ ... ex_EN.html
- jesli sie zamawia sie taksowke na konkretna godzine, z reguly sa z 5 minut wczesniej, czasami nawet oddzwaniaja, zeby poinformowac, ze juz przyjechali.
- jesli sie zamawia taksowke "z marszu", to pani na centrali informuje za ile minut przyjada, z reguly sa wczesniej.
agata
- jesli sie zamawia sie taksowke na konkretna godzine, z reguly sa z 5 minut wczesniej, czasami nawet oddzwaniaja, zeby poinformowac, ze juz przyjechali.
- jesli sie zamawia taksowke "z marszu", to pani na centrali informuje za ile minut przyjada, z reguly sa wczesniej.
agata
- kajapapaja
a do "swojej" instytucji kiedy wpadniesz na lunch?byly pisze:Polski na stolowce w twojej instytucji po godz. 13.00,
eurokraci.eu
eurokraci.eu