Sklep arabski ,indyjski w Luxemburgu ??
Sklep arabski ,indyjski w Luxemburgu ??
Czy ktos z Was orientuje sie, gdzie w LUxie jest sklep arabski ,indyjski ?, chodzi mi o kosmetyki pielegnacyjne (mydlo Alep oryginalne ,perfumy arabskie... )
Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
Spokojnie nic z tych rzeczy ^stary pisze:Moze cos w okolicach dworca ( bocznych ulicach) miedzy rue fischer - anvers ???? Knajpki arabskie tam sa ,ale sklepow arabskich nie widzialam hmm <zniesmaczony>
albo w Thionville ???
A mnie ciekawi co wspólnego miedzy "ach uch ten zapach śledzi " a perfumy arabskie.. <hm>
Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
Re: Sklep arabski ,indyjski w Luxemburgu ??
sklep indyjski to jest w Beggen obok centrum handlowego, w ktorym jest Match i na przeciwko Pizza Hut, tylko nie wiem, czy sprzedaja tam kosmetyki.TaJagódka pisze:Czy ktos z Was orientuje sie, gdzie w LUxie jest sklep arabski ,indyjski ?, chodzi mi o kosmetyki pielegnacyjne (mydlo Alep oryginalne ,perfumy arabskie... )
-
- kajapapaja
dzisiaj w Cactusie na Howaldzie stoi facet z mydełkami - i ma też mydełka AlepTaJagódka pisze:mydlo Alep oryginalne
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
Jagódko sprawdź tez w polu (czyli Auchanie ) na kirchbergu lub mont st martin (pociąg do rodange +bus 398 )
bo widzę to http://www.cgcparis.com/references.htm
albo w jakiś sklepach bio czy Nature
bo widzę to http://www.cgcparis.com/references.htm
albo w jakiś sklepach bio czy Nature
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !