satelita

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

stary pisze:dla wilksa

w intrukcji tego aparatu pisze ze jest

. Eingebauter Kartenleser für Programme mit Conax-Verschlüsselung.
Schacht zum Einstecken von Smartcards (CA Modul)
W takim razie to wiadomość - i to dobra - dla aldonki. Ja nie miałem czasu czytać całej instrukcji, rzuciłem tylko okiem na specyfikację i tam była informacja, że brak CI i CA.
Jeśli to rzeczywiście prawda, to w takim razie najprostszym i najtańszym rozwiązaniem jest zakup TNK (http://telewizjanakarte.pl/) i ew. wymiana konwertera lub przestawienie anteny na Hotbirda.
Swoja droga to trochę ci zazdroszczę, że masz na to wszystko czas - może ja też będę go mieć w nadmiarze jak już będę naprawdę stary :)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
Katerina

staelita

Post autor: Katerina »

DO ALDONKI.
Witaj ,wystarczy ze tutaj kupisz talerz tzn antene i kable ,konwerter itd a a tv na karte mozesz zamowic przez internet i wysla ci dekoderek do Luxa np www.skymedia.pl z Krakowa. Dekoder tv na karte jest bardzo malutki dostalam taki gratis on TV-N ale niestety zostal w Krakowie bo tutaj mam normalny z abonamentem.
Katerina the Great.....in Lux
Awatar użytkownika
Sie

Post autor: Sie »

Posiadam dekoder TechniSat Digit S2 +talerz ,dwa lata temu mialam wszystkie darmowe polskie programy(tvpolonia,tele5,vivapolska,tvpkultura..) lecz zniknely :| zostaly same niemieckie ,francuskie,wloskie ....tylko polskich nie ma, probowalam sama troche krecic talerzem ,niestety nic nie pomoglo, bez zmian ,wiec o co chodzi w tym przypadku ? <shock>
ODPOWIEDZ