reperacja zmywarki
reperacja zmywarki
Hej,
mam pytanie, czy w Luksemburgu reperuje się zmywarki, czy też w razie awarii idzie się do sklepu i kupuje nową? Jeżeli się reperuje i nie przewyzsza to kosztów zakupu nowej zmywarki, to może wiecie kto to robi?
Z góry dziękuję za odpowiedzi!
mam pytanie, czy w Luksemburgu reperuje się zmywarki, czy też w razie awarii idzie się do sklepu i kupuje nową? Jeżeli się reperuje i nie przewyzsza to kosztów zakupu nowej zmywarki, to może wiecie kto to robi?
Z góry dziękuję za odpowiedzi!
Na zielonej trawce, raz dwa trzy; pasły się pratchawce, raz dwa trzy; mówił jeden do drugiego: nie mam cewki Malpighiego.
Borys Vian, Jesień w Pekinie
Borys Vian, Jesień w Pekinie
My raz chcieliśmy naprawić zmywarkę (po zmywaniu zostawała piana, za naprawę płacił właściciel mieszkania i on też zamówił "speców"). Po pierwszej wizycie zalecono zmianę używanego środka. Po drugiej "spec" powiedział, że właściwie nic nie widzi. W czasie trzeciej powiedział, że następnym razem to załatwi sobie schemat tej zmywarki i może coś znajdzie.
Wtedy żona powiedziała właścicielowi, że jak chce dalej naprawiać to niech sam czeka na fachowców - no i za 3 dni mieliśmy nową zmywarkę
Wtedy żona powiedziała właścicielowi, że jak chce dalej naprawiać to niech sam czeka na fachowców - no i za 3 dni mieliśmy nową zmywarkę
a zmywarke najprostsza kupisz ponizej 400 euro. Z gwarancja. U mnie jak sie zmywara zepsula przyszedl facet, nie wiem ile wzial od wlasciciela, ale od razu stwierdzil ze zepsul sie programator i nie warto tego naprawiac. Za dlugi czas oczekiwania na czesci, zbyt wysoka cena i zbyt wysokie ryzyko ze zaraz zepsuje sie cos innego.