Licznik elektryczny

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
MaWi

Post autor: MaWi »

Katerina pisze:he he a ja czekam za nadplate za rok 2005 -elektrycznosc
A to jest akurat temat, ktory bardzo mnie ciekawi. Jak to jest z tymi nadplatami za prad? Jesli juz wystapia, to elektrownia co jakis czas sama robi takie rozliczenia i zwraca (chocby nawet po roku), czy trzeba im to udowodnic, ze sie zuzywa mniej i dopiero jak sie im zagrozi prokuratorem, to oni dopiero wtedy laskawie uznaja nadplate?

Bede wdzieczny za odpowiedz, bo jak mi sie zdaje co nieco nadplacamy <roll>
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

do xtheo
ciekawy jestem ciagu dalszego sprawy,
w razie czego zagroz ze ich do tej trzeciej fazy podlaczysz

a jak nie to zajazd, MOSCI PANOWIE, ZAJAZD, SZABELKA::::
jak trzeba bedzie to i swoje szeregi na polnoc zaciagniem

do mawi

u nas sami sie rozliczaja i wliczaja w noworoczny rachunek nadplate - i to mile, ze wtedy prawie nic nie placisz :)
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

Katerina pisze:Coditel tez nie jest lepszy -naciagacze do potegi.Wieczne problemy.

O co chodzi? u nas jak na razie chyba wszystko ok...
dag
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

jespere pisze:u nas sami sie rozliczaja i wliczaja w noworoczny rachunek nadplate - i to mile, ze wtedy prawie nic nie placisz :)
Czyli znaczy że na terenie LUX-ville trzeba się upomnieć o rozliczenie?
ja placę około 60eur za 100 m... i nie wiem czy nie grozi mi dopłata... bo wcześniej mieszkały tu 2 osoby dorosłe... i pewnie raczej nie robiły tyle prania co my z dzieckiem i na dodatek synowi memu jest wiecznie za ciemno, więc nawet w dzień słoneczny włącza światło, a ja się czuję jak latarnik co chodzi i wyłącza;)
dag
ODPOWIEDZ