Pilne: Hotel w Leudelange

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
digilante

Pilne: Hotel w Leudelange

Post autor: digilante »

Czy ktos moze polecic hotel w Leudelange? Chyba musi tam cos byc?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Borys

Re: Pilne: Hotel w Leudelange

Post autor: Borys »

digilante pisze:Czy ktos moze polecic hotel w Leudelange? Chyba musi tam cos byc?
Wcale nie musi , toz to dziurwa zabita dechami....

Pytaj Marioli a nie tutaj forum zasmiecasz !
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Merci, ale:

"0 résultats correspondent à votre recherche" ;)
Awatar użytkownika
stary

to czekać aż ktoś wybuduje <bezradny>
Awatar użytkownika
mary_81

Post autor: mary_81 »

Borys pisze:
digilante pisze:Czy ktos moze polecic hotel w Leudelange? Chyba musi tam cos byc?

Musi to na Rusi. W Leudelange nie musi i nie ma, o ile mi wiadomo. Mieszkam tam juz kilka lat (i lubie te diure zabita dechami, bo ja wsiowa dziewczyna jestem <lol> ), wiec cos takiego jak hotel raczej rzucilobymi sie w oczy. Jest kosciol, piekarnia, 2 salony fryzjerskie, ze 4 restauracje, ostatnio pojawila sie kawiarnia i to by bylo na tyle... Desolee <bezradny>
Awatar użytkownika
stary

czyżby nawet banków tez nie było??????????
agabird

Post autor: agabird »

Mary a gdzie kawiarnia, bo ja tu pracuje i na cappucino chodzimy tylko na stacje benzynowa?
mary_81 pisze:
Borys pisze:

Musi to na Rusi. W Leudelange nie musi i nie ma, o ile mi wiadomo. Mieszkam tam juz kilka lat (i lubie te diure zabita dechami, bo ja wsiowa dziewczyna jestem <lol> ), wiec cos takiego jak hotel raczej rzucilobymi sie w oczy. Jest kosciol, piekarnia, 2 salony fryzjerskie, ze 4 restauracje, ostatnio pojawila sie kawiarnia i to by bylo na tyle... Desolee <bezradny>
Awatar użytkownika
mary_81

Post autor: mary_81 »

Hmmmmm, jakby to wytlumaczyc... Jak dla mnie to znajduje sie ona w "centrum" Leudelange, chociaz wiem ze to moze smiesznie brzmiec <lol> . W okolicach parkingu przy poczcie, tyle ze po przeciwnej stronie drogi jest piekarnia (10, rue du Lavoir). Kawiarnia znajduje sie tuz przy piekarni. Jeszcze tam nie bylam, daj znac jaka kawa.

Swoja droga, to fajnie by bylo wiedziec, kto z was jeszcze mieszka w Leudelange. Wg danych komuny jest nas az 12 sztuk (9ta najbardziej liczna narodowosc na 52 wystepujace w gminie <mrgreen> ) http://www.leudelange.lu/la-commune-se- ... n-chiffres
Awatar użytkownika
stary

Ta tzw kawiarnia to na pewno palarnia dla swoich , a każdy obcy ledwie otworzy drzwi to wszyscy będą na niego patrzeć jak na Marsjanina .

Kiedyś do takiej zajrzałem i nic nie moglem widzieć bo tyle dymu było .

W Polsce kawiarnie to całkiem coś innego a te tutejsze, w małych dziurach, są bardziej podobne do dawniejszych polskich "mordowni " gdzie się piło tylko %napoje <bezradny>
agabird

Post autor: agabird »

No nic, to sie rozejrze, w kazdym razie gratuluje wytrwalosci w mieszkaniu tutaj, gdyz mnie doluje czas w pracy, jak patrze przez okno na pole, wiec malo sobie wyobrazam przebywanie tutaj np w weekend. Ale napewno w kazdym miejscu mozna uwic sobie mile gniazdko.
ODPOWIEDZ